Say hey to grey

Viime perjantainen Ikea shoppailukierroskaan ei jättänyt epäselväksi mikä on tämän syksyn hittiväri. Oma koti valkoisen Miia oli eilen koonnut ihania kollaaseja design klassikoista harmaan eri  sävyissä ja minä taas puolestani kokosin kollaaseiksi shoppailun lomassa poimimistani Ikean harmaista herkuista.

Collage.jpg

Koska meillä koko alakerran lattiapinta on jo harmaa niin harmaita yksityiskohtia voi lisätä ainoastaan todella maltillisesti. Miltäpä kuulostaisi vaikkapa harmaa joulu?

Collage%202.jpg

Kuvat: Ikea

Ikeasta bongasin muuten ihanan ison teräksen värisen Taalainmaan hevosen. Mutta unohdin sitten kaiken hössötyksen keskellä poimia sellaisen mukaan alakerrasta ja Ikean verkkosivuilta en sitä sitten löytänytkään. Onko joku ostanut ja/tai muistaako sen hinnan?

Nyt lähden asettelemaan viimeisntä hankintaani paikoilleen. Minimies sai eilen huoneeseensa kauan etsimäni liinavaatekaapin lelukaapiksi ja ainakin nuppienvaihto on ohjelmassa näin ensihätään.

Palaillaan siis myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *