Värihaaste: harmaa ja metallin sävyt

Harmaa ei ole kuulunut suosikkiväreihini aina, vaan rakkaus harmaaseen ja kylmiin metallinsävyihin on syntynyt pikkuhiljaa ihan varkain. Tällä hetkellä ne kuuluvat kuitenkin kiinteästi meidän sisustuksen punaiseen lankaan mikäli meillä sellaista edes onkaan. Harmaus on tullut jäädäkeen, niin luulen.

 

DSC_0009.jpg

 

DSC_0016.jpg

 

Oikeastaan ainoa harmaa, josta olen aina pitänyt on mustavalkoisten kuvien ihanan tyyni ja utuinen harmaus.

 

DSC_0013.jpg

 

DSC_0008.jpg

 

DSC_0001.jpg

 

DSC_0014.jpg

 

Harmaa toimii lähes kaikkialla ja sillä on kummallinen raikastava vaikutus. Ja meidän väripaletissa sillä on paikka takuuvarmasti.

 

DSC_0019.jpg

 

Lähdetkö mukaan haasteeseen puolviisi?

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Värihaaste: harmaa ja metallin sävyt

  1. Itse tykkään harmaasta tosi paljon, ja se onkin meillä päävärinä koko talossa, vain keittiö ja eteiset ovat valkoisia 🙂 Joku voisi sanoa, että tylsän värinen koti, mutta itse koen sen rauhoittavana 🙂 Lisäksi harmaaseen voi yhdistää melkeinpä värin kuin värin 🙂

    1. Saa varmaan halutessaan tylsänkin mutta mäkin tykkään juuri tuon yhdisteltävyyden vuoksi. Meillähän koko alakerran lattiapinta-ala on harmaa.

  2. No herttinen sentään! Kiitos ja kyllä! Skarppaan asian suhteen ensi viikolla=) …Täällä järkätään nyt niin tuhatta ja sataa koululaisen vkonlopun kummitusjuhlia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *