DIY syötävät servettirenkaat

Stereoiden kerhoillessa me askartelimme minimiehen kanssa viikonloppua varten syötävät servettirenkaat. Tai no joo minimies söi taikinaa minkä kerkesi ja mä yritin siinä välissä saada jotain leivotuksikin. Idea on siis varsin yksinkertainen ehkä jopa paljon käytettykin. Piparit, jotka kauniisti kiinnitetään servetin ympärille ja ne voi sitten syödä vaikkapa jälkiruoaksi ruoan jälkeen. Mukava pikku juttu joulunodotuksen lounas- tai päivällispöytään.

 

DSC_0062.jpg

 

DSC_0063.jpg

 

Mun koristelutaito taitaa olla hiukan kateissa mutta ehkäpä se tästä jouluun mennessä kohenee. Näitä voi tehtailla yhdessä lasten kanssa vaikkapa lahjaksi perinteisen piparinleivonnan yhteydessä. Eikä niillä ulkonäöllisillä seikoilla oikeastaan ole merkitystä. Luulenpa, suuhun ne päätyvät kuitenkin.

 

DSC_0056.jpg

 

DSC_0053.jpg

 

Vink vink reiän saa helposti painettua taikinaan pillin avulla. Mä käytyin sellaista Ikean vähän paksumpaa pilliä. Kaunis kangasnauha löytyi Facebookin askartelukirppikseltä, joka muuten notkuu kaikkea ihanaa jouluiseen askarteluun. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mikäli yhtään askartelusta innostuu.

 

DSC_0060.jpg

 

Mä lähden nyt kokoamaan muutaman jätesäkillisen tavaraa Hope Ry:lle vietäväksi. Mun joulumieli syntyy myös toisten auttamisesta. Ja joskus pienikin apu on iso apu.

 

Piparintuoksuista päivää <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *