Joka naisen must have?

Nyt, kun olen nähnyt käytännössä kuinka hyvin se toimii ja kuinka paljon tavaraa siihen mahtuu niin haluaisin sellaisen ehdottomasti itselleni. Ai niin minkä? No Marimekon TASKUN tietenkin. Harmillista, kun juuri tänä jouluna sovittiin, että aikuisille ei osteta joululahjoja. Tämä nimittäin olisi ollut mun toive numero 1. Tosin siinä sopimuksessa ei puhuttu mitään joululahjan ostamisesta itselleen.Hmmm.

 

must%20have.jpg

 

Collage.jpg

 

Collage%202.jpg

KAIKKI KOLLAASIEN  KUVAT: MARIMEKKO.FI

 

Anyways Marimekon Tasku on varsin kätevä pikku kaveri. Vaikka se onkin melko pieni sen sisälle mahtuu yllättävän paljon tavaraa, jopa niin paljon että yksi pieni korttikin voi sinne hukkua. No mutta se onkin jo ihan toinen tarina. Palataan takaisin vielä taskuun. Plussaa se saa hyvästä suunnittelusta, erillisestä kännykkätaskusta sekä pankkikorteille varatuista taskuista. Varsin simppeli pussukka on aitoa nahkaa  vuori  puuvillaa.

 

Joka naisen must have -tietenkin.

4 kommenttia “Joka naisen must have?

  1. Itse ostin oman konjakinruskean Taskuni vuosi sitten kesällä ja rakastan sitä niin paljon, että aion jossain vaiheessa ostaa myös mustan version :). Täydellinen pikkulaukkuna tai vaikkapa käytössä olevan käsilaukun sisälle laitettavaksi :).

  2. Tasku on todellinen minitoimilaukku. ♥ ♥ Meillä taisi olla kolmella pikkujoulujuhlijalla Tasku matkassa mukana, minulla musta, Kaksion Riikalla se ihana lila ja Place For Dreamsin E:llä konjakinruskea. ♥ Ja todellakin, pieneen tilaihmeeseen hukkuu kortti jos toinenkin… 😉 Kesäversioksi toivoisin valkoista taskua, sen hyökkäisin ostamaan aivan viivana jos jostakin löytäisin. ♥ ♥

    1. Uskottelin itselleni aiemmin, että on liian pieni mun tarpeisiin mutta juuri tuolla pikkuisissa jouluissa näin kuinka paljon siihen pieneen ihmeeseen todella mahtuu. Malli on tarpeeksi basic mun makuun, ihana kaiken kaikkiaan. Valkoinen olis varmaan kiva, ehkä toiveesi kuullaan ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *