Helpot paperikuuset paperikassista.

Mä olen näiden superhelppojen askarteluiden ystävä. Askarteluiden, joiden tarveaineet löytyy jokaisesta kodista eikä niitä tarvitse lähteä erikseen ostamaan. Nämä kuuset on tehty Helsingin Sanomien paperikassista, joka tuli mukaan syksyn Habitare messuilta. Hauska mustavalkoinen kuosi ja tarpeeksi vahva kartonki, oiva materiaali paperikuusiin.

 

DSC_0050%20rauharentola.jpg

 

Tähän tarvitset:

– mieleistäsi kartonkia tai vahvaa paperia

– liimaa

– narua

 

Piirrä kartongille ympyrä (Teema kulho on juuri sopivankokoinen mutta voit toki käyttää mallina mitä tahansa pyöreää lautasta tai kulhoa). Leikkaa ympyrä ensin ja sitten puolita se. Seuraavaksi ota toinen puolikas. Taita yksi reuna (tein oikean reunan) siltä keskustaan päin. Pidä suorat reunat (alhaalla) linjassa. Käännä  käännetty taitos takaisin oikealle, niin että alareuna on nyt tasan oikean reunan kanssa. Käännä paperi ympäri ja taita vasen reuna alas vastaamaan alareunaa. Leikkaa kartongista jalka ja liimaa se kuuseen. Lopuksi vielä kiinnitä ripustusnaru neulan avulla kuuseen. Voila! Söpö ja yksinkertainen paperikuusi on valmis.

 

Collage%20Rauharentola.jpg

 

DSC_0049%20rauharentola.jpg

 

Askarrellaanko teillä itse joulukoristeita?

Satu / Rauharentola - -

6 kommenttia “Helpot paperikuuset paperikassista.

    1. Hei hienoa, että hyödynsit ohjetta Marie H. Nämä toimiikin hyvin korttiaskartelussa. Ihanaa joulun aikaa ♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *