Aina on aikaa pieneen nautintoon Paulig Cupsolo

Kuten aikaisemmin kerroin mä olen melkoinen kahvifiilistelijä ehkä silloin tällöin jopa hiukan hifistelijäkin, kahvin pitää vaan yksinkertaisesti maistua, tuoksua ja ennen kaikkea siitä tulee voida nauttia. Kaipasin kuumeisesti vaihtelua kahvinautintoihini ja varsin kätevä tapa laajentaa makunautintojaan on keittiössämme komeileva Paulig Cupsolo keitin. Ihan perus musta kahvi tällä koneella ei ole mun juttu, vaan ne ”makukahvit” kuten esimerkiksi aivan ihana Caramel Latte.

 

DSC_0022.jpg

Paulig Cupsolo Verus -kapselilaite (saatu blogin kautta)

 

DSC_0019.jpg

 

Laiteella on paikka keittiön tasolla vedenkeittimen ja Moccamasterin vieressä. Siinä ne ovat nätissä rivissä kaikki keittiömme kuumajuomalaitteet. Kapselit laitoin helposti käden ulottuville laitteen viereen metallilankakoriin. Maitokapseleille ei ole vielä omaa säilytyspaikkaa mutta eiköhän sellainenkin löydy. Kertokaahan miten te muuten säilytätte kapseleita?
 
 
DSC_0015.jpg
 
 
Cupsolon käyttö on  todella yksinkertaista, kunhan vaan muistaa tyhjentää vanhat kapselit ja puhdistaa laitteen riittävän usein.
 
 
DSC_0023.jpg
 
Vinkki:
Paulig shopissa on vielä hetken (marraskuun ajan)  meneillään kampanja, jolloin kaikki Cupsolo-laitteen ostavat saavat kaupan päälle Cupsolo-joulukalenterin. Kun toimii nopeasti  ehtii saada laitteen tilauksen yhteydessä joulukalenterinkin.
 
 
DSC_0025.jpg
 
 
DSC_0029.jpg
 
 
DSC_0015.jpg

 

Mikä on sun lemppari kuumajuomasi?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *