DIY Karkkireki.

Kaikki jo olemassaolevat joululahjat eli siis melkein kaikki tämn joulun lahjat saivat kääreet lauantaina. Eilen oli sitten pienten makeiden askartelujen aika. Pikku- Tontun kanssa teimme nimittäin muutamat karkkireet, jotka tonttu itse oli löytänyt surffailessaan bittiavaruudessa. Mitäs veikkaatte mistäpäin maailmaa ohje tähän löytyikään?

 

DSC_0094.jpg

 

Karkkirekeä varten tarvitset:

esimerkiksi suklaarusinalaatikon

pieniä suklaapatukoita (me käytimme Kinder patukoita)

piparminttukeppejä

lahjanarua

kuumaliimaa

 

Limaa piparminttukepit laatikon molemmin puolin. Tee pienistä suklaapatukoista ”lahjakasa” reen päälle ja liimaa ne paikoilleen. Pyöräytä lahjanarua koko komeuden ympärille ja kiharra narujenpäät. Ja karkkireki on valmis.

 

DSC_0104.jpg

 

Kiva pikku lahja vaikkapa lasten kavereille annettavaksi.

Makeaa maanantaita <3.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *