Tapaninpäivän DIY

Nämä joulunpyhät ovat parasta aikaa pienen pienille diy jutuille. Olen vuoden mittaan kerännyt ulkomaisilta sivuilta kaikenkarvaisia diy ideoita toteuttavaksi. Tämä melkoisen käytännöllinen juttu syntyi tarpeeseen nti F:n yläkerran naistenhuoneeseen. Vanulapputeline valmistuu helposti Taffel tai Pringles purkista ja liitutaulumaalista.

 

DSC_0104%20rauharentola.jpg

 

DSC_0110%20rauharentola.jpg

 

Pyyhi purkki puhtaaksi. Piirrä kynällä haluamasi  muotoinen aukko. Muista mitata vanulappu.
Ota mattoveitsi ja leikkaa reikä piirtämiäsi ääriviivoja pitkin. Maalaa purkki haluamallasi värillä. Sitten onkin koristelun aika. Minä päädyin koristelemaan vain yksinkertaisella tekstillä mutta sinä voit koristella sen juuri haluamallasi tavalla. Sitten vaan vanulaput sisään ja kokeilemaan kuinka se toimii käytännössä.

 

DSC_0101%20rauharentola.jpg

 

DSC_0103%20rauharentola.jpg

 

Ihanan valoisaa ja valkoista Tapaninpäivää.

 

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Tapaninpäivän DIY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *