Arki Design arvonta – turvallisempaa tulevaa vuotta

Jotta elämä ei olisi pelkkää jouluherkkujen nauttimista piipahdan hetkeksi tänne blogistaniaan lepuuttamaan ylirasittunutta ruoansulatusjärjestelmääni, joka on ollut käynnissä lakkaamatta. Näin joulun aikaan, kun keittiössä valmistetaan paljon ruokaa ja kynttilöitäkin poltetaan normaalia enemmän niin on tärkeää muistaa turvallisuus. Onhan ne asiat sinunkin kotonasi kunnossa? Meille asennettiin juuri ennen joulua sähköinen palovaroitin ja sen kaverina on useampi paristollinen serkku.

Aivan huikea idea on muuttaa tuikitavalliset käyttötavarat ja kodin turvatuotteet kodin sisustukseen sopiviksi elementeiksi. Olet ehkä jo törmännyt suomalaiseen yritykseen nimeltä Arvokonsepitit Oy. Kyseinen yritys on luonut konseptin, joka juurikin tekee tätä ”muutostyötä”. Ja ehkä se näkyvin heidän tuotteistaan onkin sammutuspeite, joka on verhoiltu aivan uuden tyyppisellä tavalla. Ja näin ne voidaan asettaa näkyvälle paikalle osaksi sisustusta. Katsopa vaikka miltä näyttää better safe than sorry teksti meidän eteisen seinällä.

 

DSC_0089%20rauharentola.jpg

 

DSC_0087%20%282%29%20rauharentola.jpg

Meiltä löytyy se perinteinen punainenkin versio, ulkoa grillin vierestä. En voisi kuvitellakaan laittavani sitä mihinkään näkyvälle paikalle. On se vaan niin, tiedättehän?

 

DSC_0092%20rauharentola.jpg

Sammutuspeite on muuten varsin yksinkertainen kapistus mutta erittäin suuri apu alkusammutusvälineenä, sillä se tukahduttaa irti päässeen tulen turvallisesti ja nopeasti. Ohjeita sammutuspeitteen käyttöön löytyy mm. täältä.

 

DSC_0091%20rauharentola.jpg

 

DSC_0097%20rauharentola.jpg

 

Arki sammutuspeitteitä myyvät mm. Prisma, Stockmann, Bauhaus ja Kodin1. Peitteitä voi ostaa myös verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy myös monia muita juttuja joihin kehoitan ehdottomasti tutustumaan. Ja itse asiassa mikäli haluat osallistua vapaavalintaisen sammutuspeitteen arvontaan sun tuleekin klikata itsesi osoitteeseen www.arkidesign.fi.

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

 

1 arpa valitsemallla oma lempparituote www.arkidesign.fi verkkokaupan tuotteista ja linkittämällä se kommenttiisi.

2 arpaa valitsemalla lempparituote ja tykkäämällä ArkiDesign.fi facebook sivusta

3 arpaa valitsemalla lempparituote, tykkäämällä ArkiDesign.fi facebook sivusta ja Rauharentolan facebook sivusta.

Lisäksi voit lisätä kommenttiisi maininnan siitä mikä sammutuspeitteiden kuoseista olisi valintasi mikäli arpaonni osuisi kohdallesi ja monellako arvalla olet mukana.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.12.2014 klo.23.59

 

DSC_0087%20rauharentola.jpg

 

Onnea arvontaan ja turvallisia joulunpyhiä.

 

* Postaus toteutettu yhteistyössä www.arkidesign.fi kanssa

51 kommenttia “Arki Design arvonta – turvallisempaa tulevaa vuotta

 1. Koivu sammutuspeite ja pölkky tulitikut on mun lemppareita. Jäin kaipaamaan arkidesign heijastimia…toivottavasti niitäkin tulee joskus:) Yhdellä arvalla mukana.

 2. Kolmella arvalla mukaan! Suosikkituotteeni on Tiira-sammutuspeite (valkoisena) ja saman valitsisin jos voittaisin 🙂

 3. Mun lemppari on Ivana Helsingin suunnittelema Dear, jonka ottaisin itselleni mielelläni! 🙂 Yhdellä arvalla mukana!

 4. Ihania tuotteita =)<br />
  <br />
  Osallistun kolmella arvalla:<br />
  <br />
  Molempien sivuista tykätty ja tässä mun lempparituote ja samalla lemppari sammutuspeite eli koivukuosinen on musta kivoin:<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.arkidesign.fi/product/58/arki-koivu-sammutuspeite-ja-ensiapulaukku-pakettitarjous&quot; target="_blank">http://www.arkidesign.fi/product/58/arki-koivu-sammutuspeite-ja-ensiapulaukku-pakettitarjous</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *