DIY synttärikoristeita.

Synkän ja myrskyisen lauantain piristykseksi päätin askarrella vähän koristeita minimiehen ensiviikkoisia synttäreitä varten. Lahjapaperin symppiksistä eläinkuvioista tuli hauskoja pöytäkoristeita ja viirinauhakin syntyi helposti vesiväripaperilla vahvennetusta lahjapaperista.

 

DSC_0018%20rauharentola.jpg

 

Näistä pikkukavereista tulee servettirenkaiden koristeita. wc-paperirullista leikattuihin rulliin ajattelin pyöräyttää ympärille vihreää silkkipaperia ja kiinnittää nämä sitten niihin.

 

DSC_0017%20rauharentola.jpg

 

DSC_0016%20rauharentola.jpg

Tämän sisälle voi vaikka sujauttaa pillejä

 

DSC_0012%20rauharentola.jpg

 

Viirinauha syntyi yhtä helposti kuin muutkin koristeet. Leikkasin saksilla ensin vesiväripaperilla vahvennetusta lahjapaperista sopivan määrän halutun kokoisia kolmioita ja sen jälkeen rei´itin ne rei’ittimellä. Sitten paperinarua reikien läpi ja nauha onkin jo valmis kiinnitettäväksi vaikkapa pöydän reunaan.

 

Näiden kaveriksi olisi vielä kiva tehdä jokin pieni koristus, mitähän se voisi olla? Ideoita?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *