Arvonnan voittaja Better safe than sorry

Hyvää vuoden 2015 ekaa päivää. Millaisin miettein sä olet olet aloittanut tämän vuoden? Mä päätin juuri, että tämä on se THE vuosi, joka antaa suunnan koko mun tulevaisuudelle, loppu elämälle. Suuria mullistuksia vai seesteisiä hetkiä sen näyttää aika. Ihan pistää jännittämään.

Ai niin oli mulla ihan oikein asiaakin. Arki design arvonta on nimittäin päättynyt ja voittajakin on jo selvillä. Onko sulla se tunne, että voittaja voisit olla juuri sä? Ehdottomasti voisit varsinkin jos nimesi on Asta.

 

DSC_0089%20rauharentola.jpg

 

Arpaonnellinen oli nimittäin tällä kertaa Asta, seuraavalla kommentilla:

 

voittaja.jpg

 

Jos olet kuulolla niin laitapa minulle yhteystietosi tulemaan sähköpostilla niin saadaan palkinto postiin.

 

Näin polkaistiin käyntiin tämä vuosi bloginkin puolella <3.
Mulla on hyvä fiilis tästä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *