Esprit home

Monelle teistä kuten mullekin Esprit on varmasti tuttu vaatemerkki mutta heidän Esprit home -tuotteet on ainakin mulle ihan uusi tuttavuus.Toki olen verkkokaupassa nähnyt maininnan mutta en ole koskaan kurkannut mitä kaikkea tuo home kategoria  pitää sisällään.  Viimeksi tehdessäni vaateostoksia Esprit verkkokaupassa eksyin puolivahingossa myös home osaston puolelle ja voi mitä ihanuuksia siellä olikaan mm. kylppäriin ja olkkariin, lastenhuoneesta puhumattakaan.

Mä ihastuin kovasti yksinkertaisen tyylikkäisiin kylpyhuonevarusteisiin, jotka sopisivat meidän kylppäriin lähes täydellisesti. Ja ei hätää, mikäli kaipaat kylppäriisi vähän enemmän väriä kuin mä niin näitä löytyy myös herkullisen omenanvihreänä ja raikkaana turkoosina. Näihin ihaniin kylpyhuonevarusteisiin voi sitten mukavasti yhdistellä vaikkapa valikoimasta löytyviä pyyhkeitä aina vieraspyyhkeistä kylpypyyhkeisiin. Väriskaalakin oli varsin laaja, papayaa, keltaisen eri sävyjä ja tietenkin myös hillitympiä sävyjä kuten moccaa ja harmaata.

 

Collage.jpg

 

 

Olkkariin olen jo pitkään etsinyt sopivaa torkkupeittoa ja nyt luulen, että löysin sellaisen. Ihastuin nimittäin kovin e-waffle torkkupeitteeseen. Tuohon torkkupeitteeseen saisi kivasti ilmettä yhdistämmällä siihen vaikkapa eläinkuosisen Polly tyynynpällisen ja e-typical tyynynpäällisen. Mikä onkaan tuo eläin Polly tyynynpäällisessä? Mä veikkaan rohkeasti laamaa. Saa nauraa.

 

Collage%202.jpg

 

Vaikka meillä ei tällä hetkellä olekaan minkäänlaisia lastenhuoneen päivittämisaikeita tein kuitenkin teidän iloksenne myös kollaasin Esprit Homen lastenhuoneen ihanuuksista. Mun ehdottomat suosikit on Points lenkkiverhot. Mikäli elämä sateenkaaren väreissä tuntuu ihanalta niin samaa kuosia löytyy myös dots pattern tapetista. Hauskan yksityiskohdan saa tapetoimalla esimerkiksi valkoiseen seinään yhden vuodan verran kirjavaa tapettia vaikkapa ison seinän toiseen reunaan.

 

Collage%203.jpg

 

Tarkemmin mietittynä nuo lenkkiverhot sopisivat värimaailmansa vuoksi hyvin stereoiden huoneen ikkunaan, jossa tällä hetkellä on ns. valelaskosverho. Toisaalta liputan kyllä juurikin tuollaisten kappamaisten verhojen puolesta, kun kysymymyksessä on lastenhuoneen ikkuna / verhot. Vaikka pitkät verhot olisivatkin kauniit niin on se kappa vaan jotenkin käytännöllisempi. Huomaatteko, käyn tässä samalla keskustelua itseni kanssa siitä ostaisinko verhot vai en. Kymmenen hyvää syytä ostaa ja kymmenen olla ostamatta. Vaikka olisivathan nuo ihanan raikkaat kevääksi, eikös? Jätetään hautumaan.

 

Onko Esprit Home teille tuttu mallisto? 
Ja jos on niin mitäs pidätte Espritin sisustusvalikoimasta?

 

6 kommenttia “Esprit home

  1. Ei ole tuttu, pitäisi varmaan tutustua 🙂 Tyynynpäällisessä lienee alpakka… (laaman sukulainen, joten lähelle meni!) 🙂

    1. Etkö sinäkään? Hienoa, että tämä olikin uusi juttu monelle. Mäkin vasta nyt kurkkasin tarjontaa :), parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tuo torkkupeitto vaikuttaa niin ihanalta harmaa vai valkoinen siinä vasta pulma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *