No se lehtijuttu ja monta hyvää ohjetta

Postimies taisi tietää, että odotin tänään postia normaalia enemmän. Posti oli nimittäin laatikossa jo hyvissä ajoin ennen kello kymmentä. Postin mukana oli  odotettu Kotiblogit lehti. Ja sieltähän se juttukin löytyi lehden lopusta do it yourself osiosta.

 

DSC_0272.jpg

 

Muistatteko meidän viime kevään suuret retro pääsiäismunat? Tänä vuonna ne nähdään hiukan uuden näköisinä mutta samalla vanhalla ohjeella tehtynä.  Niiden ohje löytyy nyt lehdestä mutta voit käydä kurkkaamassa sen myös täältä.

 

rauharentola%20DSC_0172.jpg

 

DSC_0274.jpg

 

DSC_0273.jpg

 

DSC_0275.jpg

 

Söpöjen tikkaripupujen ohje löytyy täältä, ja niitä voi vaikka tehdä virpojille annettavaksi tai miksei myös pääsiäiskoriin ilostuttamaan ystäviä ja sukulaisia.

 

DSC_0276.jpg

 

rauharentola%20DSC_0184.jpg

 

Puuvillanarumunat ohjeineen on tulossa tänne blogiin lähempänä pääsiäistä. Mutta varsin helposta ja yksinkertaisesta jutusta on kysymys.

 

Nyt selaan lehden vielä kertaalleen läpi ja sitten juon mukillisen kuumaa hunajavettä.
Flunssa taitaa nimittäin tehdä tuloaan.

2 kommenttia “No se lehtijuttu ja monta hyvää ohjetta

  1. Hei! Bongasin jutun ja jäin miettimään miksi silkkipaperilla päällystetyissä munissa pitää käyttää juuri rasvatonta maitoa?

    1. Moikka Laura,<br />
      Rasvaton maito minimoi hajuhaitat. Tavallinen kevytmaito saattaa alkaa haiskahtamaan tämän tyyppisissä askarteluissa. (rasva haisee) eli siksi siis rasvaton vaihtoehto. Toki muillakin nesteillä tätä voi tehdä mutta maito toimii tässä liisterinä parhaiten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *