DIY Purkit rutussa.

Inspiroiduin sattumalta netissä näkemästäni kuvasta jo viime kesänä, mutta toteutus vaan jäi. Nyt törmäsin samaiseen kuvaan taas uudelleen  ja päätin että nyt on toteutuksen aika. Musta maalipurkkikin oli vielä edellisen projektin jäljiltä kodinhoitohuoneen pöydällä ja viikolla syödyn hernekeiton purkitkin odottovivat metallin keräykseen pääsyä.

 

DSC_0307%20rauharentola%20tumma.jpg

 

DSC_0307%20rauharentola.jpg

 

Hakkasin peltipurkit vasaralla klommoille ja maalasin mustalla kalustemaalilla ja voilaa ruttupurkit olivat valmiit. Parhaan maalaustuloksen saa varmasti spraymaalilla mutta koska sellaista ei meiltä löytynyt päätin tehdä nämä versiot nyt näin.

 

DSC_0317%20rauharentola.jpg

 

DSC_0306%20rauharentola.jpg

 

DSC_0305%20rauharentola.jpg

 

DSC_0269%20rauharentola.jpg

 

Nyt purkit on eteisen Trofast hyllyn päällä ja leikkelin viime viikonloppuna ostetut vielä hyvänä pysyneet tulppaanit sopivan mittaisiksi ja laitoin ne purkkeihin. Varsinainen kierrätys taideteos eikös?

 

Lauantaita <3.

6 kommenttia “DIY Purkit rutussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *