Problema olohuoneessa: vinkkejä kaivataan

Aurinkoiset maanantaimoikat. Koska viikonloppu piti meidät kaikki kiireisinä aina uuden auton hausta Peppi Pitkätossuun asti niin päätin suosiolla siirtää viikonloppusiivouksen maanantaihin. Ja nyt  siivouksen keskellä mopo lähti vähän käsistä päätinkin kokeilla sohvalle  uutta paikkaa. Sijoitin sen hiukan kulmittain olohuoneen ikkunan eteen.

 

DSC_0286%20rauharentola.jpg

 

Hiukan kulmittain sijoitettu sohva pehmentää suorakaiteen muotoista olohuonettamme. Mutta koska kysymyksessä on massiivinen divaanisohva niin sohvan taakse jää varsin iso hukka-alue. Mihin voisin tuon sohvan taakse syntyneen alueen käyttää tai mitä voisin sinne laittaa? Kertokaahan hyviä vinkkejä.

 

DSC_0282%20rauharentola.jpg

 

DSC_0285%20rauharentola.jpg

 

DSC_0290%20rauharentola.jpg

 

DSC_0281%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mukavaa päivää ja ihanaa alkanutta viikkoa <3.

Satu / Rauharentola - -

12 kommenttia “Problema olohuoneessa: vinkkejä kaivataan

  1. Mä ottaisin tuon vasemmassa reunassa olevan verhon pois varjostamasta isoja viherkasveja, jotka asettaisin jonkinlaiselle tasolle sohvan taakse.

  2. Onpas hauska!<br />
    Kokeile sitä teidän isoa kasvia, tai sitten jotkin tikkaat voisi olla kivat vaikka torkkupeittotelineenä 🙂

    1. Hei, sisustustikkaat saattaisivatkin toimia :). Hyllykin on sen verran ylhäällä, että sen alle mahtuisi hyvinkin. Kiitos hyvästä ideasta.

  3. Kivalta näyttää! Mulla tuli ekana mieleen, et jalkalamppu passais tuonne taakse hyvin. Tosin silloin tuo komea roikkalamppu sais lähtöpassit, mutta tila tulis paremmin hyödynnettyä 🙂

  4. Tuijotin kuvaa hetken – siirtäisin verhon huoneen toiselle puolelle (voisi vaihtaa päittäin valkoisen kanssa?) ja laittaisin sohvan taakse metallitelineessä olevan hyvin yksinkertaisen, ison keramiikkaruukun, esim. terrakottaa. Tai sitten vaikkapa värillisen orkidean lasimaljassa, mutta joka tapauksessa tummassa metallitelineessä/-jalustassa, jolloin se passaa roikkulampun kanssa ja tasapainottaa mustakuvioista verhoa (siellä toisella puolella ikkunaseinää 😉

    1. Oih miten kauniilta kuulostaa tuo sinun loppuunasti mietitty ideasi. 3 pientä ja touhukasta lasta, kun häärii myös tässä olohuoneessa myös taidan tuon idean toteutusta odotella vielä hetken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *