DIY huivihenkari.

Miten sä säilytät sun huivejasi? Ehkäpä pinossa laatikossa tai erillisessä korissa hyllyssä? Niin mulla oli ne aiemmin. Erillisessä korissa tankokaapin ylähyllyllä mutta sitten törmäsin tähän super nopeaan ja kertakaikkisen mahtavaan DIY ideaan.

 

DSC_0299%20rauharentola.jpg

 

Tätä varten tarvitset tukevan puuhenkarin ja suihkuverhorenkaita. Tämän aamun suihkuverhopostauksesta sujuvasti suihkuverhorenkaisiin.  Mä maalaisin vanhan puuhenkarin valkoisella maalilla ja löysin kaapin kätköistä vanhoja käytöstä poistettuja renkaita ja sain tästä samalla kertaa  kierrätys DIY:n. Mutta yhtälailla voit ostaa kaupasta uudet renkaat ja käyttää mitä tahansa kotoasi löytyvää tarpeeksi tukevaa välipuullista henkaria.

 

DSC_0302%20rauharentola.jpg

 

DSC_0298%20rauharentola.jpg

 

Kiinnitä suihkuverhorenkaat henkarin välipuuhun ja pujota huivit haluamallasi tavalla renkaisiin.

 

DSC_0300%20rauharentola.jpg

 

DSC_0297%20rauharentola.jpg

 

Mitäs pidätte tästä?

 

P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa pukeutumisoppaan arvontaan. Sinne pääset sujuvasti sivupalkista kuvaa klikkaamalla.

 

 

Satu / Rauharentola - -

8 kommenttia “DIY huivihenkari.

  1. Onpas vain kiva idea, yksinkertainen ja varmasti toimiva! Tuo olis kiva jos olis kunnon vaatehuone, sais huivit nätisti esille.

  2. Kiitos vinkistä, tosi hyvä idea. Minullakin huivit vähän siellä sun täällä, näin se saa järjestykseen ja eivät rypisty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *