DIY Puuvillanaru pääsiäismunat

Sain muutaman viestin sähköpostiini Kotiblogit lehden jutussa vilahtaneista puuvillanarusta tehdyistä munista. Ohjetta toivottiin hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, jotta tarvikkeiden hankkimiseen ja itse tekemiseen olisi riittävästi aikaa. Joten tässäpä tämä sitten tulee.

 

DSC_0173%20rauharentola.jpg

 

Näitä munia varten tarvitset munanmuotoisia styrox aihioita, puuvillanarua, kuumaliimaa (ei pakollista mutta helpottaa suunnattomasti), askarteluliimaa ja sakset. Styrox aihioita saa askarteluliikkeistä ja esimerkiksi Prisman askarteluhyllystä. Mikäli uskallat voit myös kokeilla pyöritellä narua tyhjäksi puhalletun kananmunan päälle.

 

Collage.jpg

 

Laita tippa kuumaliimaa aihion toiseen päähän ja paina narunpää siihen. Levitä askarteluliimaa noin aihion puoleen väliin asti. Kieritä puuvillanarua tiukasti liiman päälle. Katkaise lanka aihion keskikohdassa. Käännä aihio toisinpäin ja tee sama aihion toiselle puolelle. Ja valmista tuli.

 

DSC_0176%20rauharentola.jpg

 

DSC_0170%20rauharentola.jpg

 

Vinkki: Kaksivärisen puuvillanarun sijasta voi vaikka käyttää ihan tavallista puuvillaista neulontalankaa tai vaikkapa juuttinarua.

 

Askartelemisiin <3.

2 kommenttia “DIY Puuvillanaru pääsiäismunat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *