Ripaus afrikkalaista rytmiä Presidentti Special Blend 2015

Laatikollinen kahvia kotiovelle toimitettuna, kahviholistin unelma päivänavaus eikös? Tutustutan teidät nyt juuri sopivasti iltapäiväkahvin aikaan laatikosta löytyneeseen Presidentti kahvin tämän vuoden erikoissekoitukseen. Onko sulle nyt neljännen kerran markkinoille tuleva rajoitetun ajan saatavilla oleva Presedentti-kahvivalikoiman erikoissekoitus aikaisemmilta vuosilta tuttu?

 

DSC_0319%20rauharentola.jpg

Kahvi: Presidentti Special Blend 2015 (saatu blogin kautta)

 

Pauligin tämän satokauden erikoissekoituksessa Prsedentti Special Blend 2015 kahvissa maistuu afrikkailainen rytmi. Kilimanjaron ravinteikkaasta maaperästä ja trooppisesta ilmastosta kahvi saa hedelmäisen  vivahteisuuden. Kun siihen on lisätty vielä papuja Uudesta-Guinesta ja Sidamo-papuja Etiopiasta on kokonaisuus varsin vakuuttava. Oikeastaan mikään tässä kokonaisuudessa ei mene vikaan. Loistava kahvivalinta kevään kynnyksellä vaikkapa pääsiäispöytään ja kannattaapa sitä säästää myös äitienpäivän aamukahviksi. Maistuu hyvältä sellaisenaan mutta voisin kuvitella lisääväni hedelmäisyyden tuntua vaikkapa siivulla hedelmä-kookoskakkua.

 

DSC_0322%20rauharentola.jpg

 

DSC_0314%20rauharentola.jpg

 

Tätä kahvia voi ostaa hyvin varustelluista myymälöistä 1.3.2015 alkaen ja sitä on saatavilla vain rajoitetun ajan.

 

Aiotko sinä maistaa?
Kahvintuoksuista iltapäivää.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *