DIY pääsiäispupu

Vielä viime hetken vinkki huomenna virpomaan lähteville tai heidän henkilökohtaisille avustajilleen.

Nti. F suunnitteli ja toteutti tänä vuonna oman asunsa korvia myöten ihan itse. Virpomaan on  siis päästävä mutta tällä kertaa pääsiäispupun asussa. Korvat ovat DIY pupunkorvat. Nti. F muotoili rautalangasta korvan ääriviivat ja liimasi rautalanka-aihion kuumaliimalla kahden korvanmalliseksi leikatun kartongin väliin. Toiseen puoleen vielä kerros pumpulilevyä ja kiinnitys rautalangalla valkoiseen hiuspantaan. Rautalangan ansiosta korvia on helppo muotoilla haluamaansa asentoon. Vielä sopiva maskeeraus ja jumpsuit ja asu on hännäntupsua vaille valmis.

DSC_0249%20rauharentola.jpg

DSC_0267%20rauharentola.jpg

DSC_0261%20rauharentola.jpg

Virvon, varvon,
tuoreeks, terveeks,
tulevaks vuodeks,
vitsa sulle, palkka mulle!

Saako teitä huomenna virpoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *