Zero waste: Pilvi-hihat

Joko  sun kellon viisarit on siirretty kohti kesää? Jos ei vielä niin teepä ensin se ja sitten mennään yhdessä kesäisiin asioihin. Muistetteko, kun kerroin teille jokin aika sitten Tuunista & Lorusta ja heidän ihka ensimmäisestä yhteisestä mallistostaan? Eipä hätää jos se juttu on mennyt ohi sillä se löytyy täältä. Mäkin sain nyt makupaloja tuosta mallistosta. Pilvi-hihoissa kitetytyy Tuuni & Lorun ideologia: ekologisuus, mukavuus ja arjen kauneus.

Nämä nk. irtohihat on valmistettu Pure Waste Textilesin 100% kierrätetystä trikoosta (85% kierrätetty puuvilla / 15% kierrätetty polyester), joka on tehty tekstiiliteollisuuden leikkuuylijäämäsilpusta. Sen lisäksi pilvi-hihat on täydellinen zero waste-tuote, joka tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että  leikkuujätteen määrä tämän tuotteen kohdella on täysi 0%.

 

DSC_0240%20rauharentola.jpg

 

DSC_0227%20rauharentola.jpg

 

Mulla on kuvissa päällä koko S, joka vastaa kokoja 36-42. Saatavilla on sen lisäksi koko M (44-48). Värivalikoimaan kuuluu mustan lisäksi myös puhtaan valkoinen.

 

DSC_0221%20rauharentola.jpg

 

DSC_0223%20rauharentola.jpg

 

Pilvi-hihoilla kesämekon saa helposti muunnettua ympärivuotiseksi vaatteeksi. Mutta kuten tässä se sopii yhteen myös tunikan ja leggareiden kaveriksi. Pieneen tilaan mahtuvat irtohihat kulkevat kätevästi mukana vaikkapa käsilaukussa.

 

DSC_0239%20rauharentola.jpg

 

DSC_0222%20rauharentola.jpg

 Pilvi-hihat: Tuuni & Loru (saatu blogin kautta) | Koru: Handmade from Ghana | Tunika:Gina Tricot  (Second hand)

 

Yksinkertaisen kaunista (pilvi-hihat ei malli), eikö totta?

5 kommenttia “Zero waste: Pilvi-hihat

  1. Ohi aiheen: mä tykkään niin paljon tuosta sun tukasta 🙂 Onko kova työ laittaa ja miten usein pitää käydä leikkauttamassa? Haluaisin myös.

    1. Kiitos Sanna, mäkin tykkään. Kerrostettu takaosa saa ohuenkin tukan näyttämään jykevämmältä. Arkena pesu, kuivaus, vähän tupeerausta ja hiuslakkaa. Ei siis kovin monimutkaisia juttuja vaadi. Toki voi hienompiakin väkerryksiä tehdä. Armollinen myös leikkaamisen suhteen. Eli näyttää ylipitkänäkin ihan hyvältä. Mä käyn leikkauttamassa joka toinen kuukausi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *