Suunnittele oma HuopaPalloMattosi

Mä olen jonkin aikaa ihastellut pienistä huopapalloista tehtyjä mattoja somessa ja päätin, että nyt on aika tutustua niihin vähän tarkemmin ja tietenkin jakaa tieto myös teidän lukijoiden kanssa. Huopapallomattojen takaa löytyy yritys nimeltä HuopaPalloMatto.com, joka valmistaa oih niin kauniita käsintehtyjä mattoja Nepalissa. Jokainen matto valmistetaan yksiöllisesti sadoista/ tuhansista käsin villasta pyöritellyistä huopapalloista, jotka sitten kuivataan auringossa. Yrityksen tärkeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi. Ja siiitä syystä mattojen valmistamiseen käytetään vain luonnollisia myrkyttömiä väriaineita. Sen lisäksi yritys noudattaa reilun kaupan periaatteita nepalilaisten työntekijöidensä kanssa. Mikäli maton valmistusprosessi kiinnostaa sinua tarkemmin niin lisätietoa löydät täältä.

 

IMG_2528.jpg

 

Vaikka mallistosta löytyykin useita ihania valmiita väriyhdelmiä ja yksivärisiä mattoja niin pyöreinä kuin suorakaiteen muotoisenakin, niin aina se ei riitä. HuopaPalloMatto.com sisustolta löytyy tähän ratkaisu, uuden suunnittelusovelluksen avulla on helppo suunnitella oma huopapallomattosi, joka sopii täydellisesti oman kotisi sisustukseen ja väreihin. Ja on tietenkin juuri oikean kokoinen. Valittavanasi on useita kymmeniä itseasiassa yli 65 värisävyä eli melkein voisi sanoa, että tässä on taivas rajana ja mattoonsa voi saada kaikki maailman värit.

 

Double%20White%20Felt%20Ball%20Rug%2002.

 

VOSGESPARIS%20BOLLETJESKLEED.jpg

 

ThisWayHome_1.jpg

 

Siivousintoilijaa tietenkin kiinnostaa miten huopapallomatto sitten puhdistetaan? Villassa on luonnostaan palosuoja, ja se kestää hyvin päivittäistä kulutusta. Ja koska, villa on luonnostaan likaa ja nesteitä hylkivä materiaali se on suhteellisen helppo puhdistaa. Säännöllistä imurointia ja pudistelua suositellaan, jotta pöly irtoaa matosta. Voisin kuvitella, että erityisesti nuo pallojen välit keräävät pölyä. Mikäli matto vaatii perusteellista puhdistusta, on parasta käänytä ammattimaisen pesulan puoleen. Koska matto on kaksipuoleinen niin voihan sen aina hätätilassa kääntää ympäri.

 

1.jpg

 

4.jpg
Kaikki kuvat: HuopaPalloMatto.com

 

Millaisen maton sä suunnittelisit?

 

(Yhteistyössä: HuopaPalloMatto.com)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *