Sinapinkeltainen hot or not?

Tuon kysymyksen heitin ilmoille eilen blogin facebook sivulla. Ai miksikö?  No sellainen minimiehen tuolista loppuen lopuksi tuli. Kirkkaankeltainen taitaa olla jo niin nähty, että oli keksittävä rohkeampi vaihtoehto. 50/60 mahdollisuus täydelliseen floppiin, sillä en itsekään ollut täysin vakuuttunut tämän sävyn toimivuudesta. Ja en oikeastaan ole vieläkään. Rohkeasti erilainen se on, siitä voimme varmasti olla kaikki yhtämieltä. Mutta se toimiiko tuo sävy minimiehen huoneessa ja tottuvatko omat silmät siihen jää nähtäväksi.

 

DSC_0216%20rauharentola.jpg

 

DSC_0215%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0218%20rauharentola.jpg

 

DSC_0207%20rauharentola.jpg

 

DSC_0222%20rauharentola.jpg

 

Mitä sä tykkäät tästä?

 

 

6 kommenttia “Sinapinkeltainen hot or not?

  1. Samaa mieltä kuin Heidi, minullakin tuli heti mieleen retro :). Sopii kyllä kivasti tuon pulpetin kanssa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *