Design by Rauharentola

Välillä sitä kaipaa luovia asioita ainaisen suorittamisen sijaan. Mä innostuin jokin aika sitten Hamahelmiaskartelusta oikein toden teolla. Itse asiassa niin paljon, että ostin joitakin korutarvikkeita suunnitelin ja toteutin Rauharentolan nimeä kantavia korvakoruja mulle tutuissa ja turvallisissa väreissä; valkoisena, mustana ja harmaana. Helmien asettelu alustalleen on mitä parhainta terapiaa, kunhan sitä saa tehdä aivan rauhassa. Ja kukapa meistä ei olisi joskus terapian tarpeessa? Siinä vaiheessa, kun korvakoruja alkoi syntymään enemmän kuin yhdet en edes ajatellut mitä kaikilla korvakorupareilla tekisin. Enkä oikeasti tiedä sitä vieläkään.

 

DSC_0224%20rauharentola.jpg

Sen kuitenkin tiedän, että mun pitkäaikainen haaveeni on ollut arpoa teidän lukijoiden kesken jotain itsetehtyä ja ainutkertaista, en vaan jotenkin ole uskaltautunut sitä tekemään ehkäpä siinä pelossa ettei kukaan arvontaan osallistuisikaan. Nyt päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laitoin pystyyn korvakoru arvonnan blogin Facebook sivulle. Voittaja voi valita itselleen Rauharentola korvakorut mieluisimmassa värissä. Ja jos tuohon arvontaan tulee osallistujia lupaan järjestää sellaisen arvonnan myös täällä blogin puolella.

 

DSC_0226%20rauharentola.jpg

Näissä koruissa yhdistyy mulle tärkeät asiat yksinkertaisuus, harmaa- musta- valkoisuus. Kuten Rauharentolassakin näissä korvakoruissa harmonian sotkee se yksi erivärinen piste. Harmoniaan kuitenkin pyritään vaikka se ei aina toteutuisikaan.

Elämä on <3.

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Design by Rauharentola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *