Viipaleita viikonlopusta.

Aurinko kurkistaa tummanharmaiden pilvien takaa ja muistona pienen hetken kestäneestä rankkasateesta ja rakeista on vain isot lätäköt pihalla. Me ehdimme pestä leikkimökin painepesurilla juuri ennen kuin rajuilma nousi. Nyt vain odotellaan mökin kuivumista ja saadaan sekin vihdoin kesäkuntoon.

Mun oli tarkoitus kuluttaa tänään päivä Helsingissä muutamien muiden sisustushöperöiden kanssa kauppoja kierrellen mutta sen sijaan päädyinkin töiden pariin. Viikonloput ja yöt kun ovat mun aikaani työskennellä. Mutta koska jotain piristystä oli töidenkin väliin saatava, niin kävin pikaisesti hakemassa kesäkukat etupihalle. Tarjoustalon kesäkukkia en ole koskaan aikaisemmin ostanutkaan mutta päätin käydä ne katsastamassa. Ja niinhän siinä kävi, että ihania pieniä aurinkoja muistuttavat samettiruusut huusivat päästä mun mukaan. Niiden kanssa muutama muraatti ja eikun istuttamaan.

 

DSC_0258%20rauharentola.jpg

 

Oikeastaan mä olisin halunnut etupihalle uudet istutusruukut mutta koska sopivia tarpeeksi yksinkertaisia ei löytynyt niin mennään nyt vielä näillä vanhoilla. Mutta vinkatkaa ihmeessä, jos ollette jossain törmänneet kohtuuhintaisiin yksinkertaisiin seinään kiinnitettäviin ruukkuihin.

 

rauharentola.jpg

 

Huomenna Nosh kutsuilua ja perheen yhteistä aikaa. Miten nämä viikonloput hujahtavatkin niin kovin nopeasti? Mitäpä kuuluu sun viikonloppuun, joko pihat ja puutarhat on ojennuksessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *