Marabou Homestyle Cookies

Nams. Sain Buzzadorin kautta testattavakseni ihania Marabou Homestyle Cookies keksejä. Päältä rapeat sisältä pehmeät  maitosuklaapaloja sisältävät keksit valmistetaan patentoidulla reseptillä. Ja kieltämättä ne maistuvat lähes kotitekoisilta varsinkin, kun niitä lämmittää hetkisen mikrossa. Keksilautanen tyhjeni meillä altaaikayksikön ja muistona oli vain pienoiset suklaaviikset.

Keksejä on saatavilla hyvinvarustetuista ruokakaupoista ja kuluttajahinta on n. 2,79 eur/ pakkaus. Joko sä olet muuten maistanut näitä?

 

DSC_0217%20rauharentola.jpg

 

DSC_0204%20rauharentola.jpg

 

Ja jos jollekin Buzzador on vielä ihan uusi juttu, niin lyhyesti sanottuna Buzzador on yritys, joka etsii testaajia erilaisille tuotteille. Buzzaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Useimmiten buzzattavat tuotteet ovat ilmaisia ja sinun tulee sekä testata niitä itse, että jakaa ja kertoa niistä ystäville. Hauskaa puuhaa, kannattaa EHDOTTOMASTI liittyä. 

 

DSC_0207%20rauharentola.jpg

 

Makeaa perjantaita <3.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *