KG Design Fasett & arvonta

Tiedättehän sen ongelman perheissä joissa on pieniä lapsia, koriste-esineitä ei uskalla jättää pienien käsien ulottuville? Mä rakastan tehdä asetelmia mutta ne täytyy aina nostaa kattoon, jotta voin olla varma ettei mikään rikkoudu. Ruotsaisella KG Designilla on tähän ratkaisu ja varsin kaunis sellainen onkin.

 

DSC_0266%20rauharentola.jpg

 

DSC_0246%20rauharentola.jpg

 

Fasett kynttilälyhdyt, ovat tyyliltään yksinkertaisia modernin graafisia & skandinaavisia ja juuri siksi ne sopivat kotimme sisustukseen loistavasti. Sen lisäksi, että näissä voi polttaa tuikkukynttilää niin ne ovat myös kauniita ihan vaan koristeena tai vaikkapa minimaljakkona. Ja mikä parasta rikkoutumista ei tarvitse pelätä sillä ne on valmistettu silikonista. 

 

DSC_0234%20rauharentola.jpg

 

Ja arvatkaahan mitä? Sullakin on mahdollisuus saada itsellesi oma Fasett kynttilälyhty. Eli pistetään käyntiin arvonta. Seuraavaksi vuorossa siis tuttuun tapaan arvontaohjeistus.

1 arvan saat klikkaamalla itsesi MaxPlayn sivulle, jonka jälkeen kirjoittelet kommenttikenttään mikä tarjolla olevista väreistä olisi sun valinta mikäli arpaonni osuisi kohdallesi.

2 arpaa saat mikäli edellisen lisäksi tykkäät Rauharentolan Facebooksivusta tai seuraat meitä Bloglovinissa tai blogit.fi sivuston kautta (kaikkiin kolmeen pääset sujuvasti sivupalkista klikkaamalla).

3 arpaa saat mikäli kahden edellisen lisäksi jaat tämän postauksen linkin somessa tai blogissasi.

 

DSC_0250%20rauharentola.jpg

 

Muistathan liittää kommenttiisi tiedon siitä kuinka monella arvalla olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 21.6.2015 klo. 23.59. Arvonnan lisäksi mulla on teille toinenkin yllätys MaxPlayltä mutta palataan siihen hiukan myöhemmin.

 

Onnea arvontaan ja oikein ihanaa perjantaita sateesta huolimatta.

 

(Postaus on toteutettu yhteistyössä MaxPlayn kanssa ja tuotteet on saatu osana yhteistyötä.)

50 kommenttia “KG Design Fasett & arvonta

  1. Nää on niin ihania että oli pakko osallistua arvontaan jos vaikka joskus muakin onnistaisi 🙂 eli yhdellä arvalla mukanan ja valitsisin valkoisen itselleni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *