Almost on the air.

Syntymähullu tai viimeisetkin järjen rippeet kadottanut. Ai miten niin? No, kun juhannusaattoaamu valkeni kovin sateisena mä päätin, että jotain sisustuksellista puuhaa oli keksittävä. Ja koska mustaksi maalattu jugent tuoli oli vailla vakinaista asuntoa, päätin että sen kiertolaisviikot olivat nyt ohitse. Se mihin sen sijoitin onkin jo sitten hiukan mielipuolista, vai onko? Ja siellä se nyt on, arvaatkos missä?  Itse tykkään tästä varsin modernista ideasta kovastikin, vähän niinkuin tilataideteos.

 

DSC_0280%20rauharentola.jpg

 

DSC_0271%20rauharentola.jpg

 

Tarkkasilmäisimmät teistä ehkä heti huomasi, että korkealla se on. Ja niinhän se onkin. Sijoitin tuolin nimittäin eteisen ja olohuoneen/keittiön jakavan kattopalkin päälle. Mulla on visio mahdollisesti rouheastakin ruukusta ja siitä putoilevasta kasvista tuolin päällä. Tässä tapauksessa kastelu vaatisi Tarzanin taitoja, joten paras vaihtoehto olisi luultavasti ikikukka eli tekokasvi. Mitä sä tuolin päälle laittaisit vai antaisitko olla vaan noin ihan yksikseen? Ja tässä muutama kuva kokonaisuuden hahmottamista varten. Kuvat on otettu portaikosta, jonne tämä kokonaisuus näyttäytyykin parhaiten.

 

DSC_0269%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0281.JPG%20rauharentola.jpg

 

DSC_0274%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Hyvää juhannuspäivää,
joka sekin valkeni melko pilvisenä. Mitähän sitä tälle päivälle keksisikään?

11 kommenttia “Almost on the air.

 1. Kaunis idea. Komea yksinäänkin, mutta tekokasvi voisi olla myös hyvä idea. <br />
  <br />
  Täällä Juhannuspäivä näyttää aurinkoiselta, joten nyt pistetään blogistania kiinni ja otetaan auto alle ja suunnataan mökille.<br />
  <br />
  Mukavaa Juhannuspäivää!

  1. Kiitos. Ehkä katselen sitä hetken noin ja makustelen vaihtoehtoja. Mukavaa juhannuspäivää teille ja nauttikaahan mökkeilystä.

 2. Aivan loistava ihan tuollaisenaan, mutta jos &quot;teokseen&quot; haluaisi vielä jotain lisää, voisi siihen lisätä jotakin aivan toisesta ääripäästä, jotakin mitä ei mielletä osana sisustusta.

 3. Onpa hauska ja erilainen idea :). Kuten Riikka tuossa jo kommentoikin, siihen voisi lisätä jotain aivan toisesta ääripäästä :).

 4. Olipas tosi kiva idea, näyttää hienolta! Meilläkin olisi muutama tuoli, jotka odottavat maalausta, olisipa kivaa käyttää osaa ihan koristeenakin jossakin 🙂 Hauskaa juhannuksen jatkoa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *