Alekoodi & Lastenhuoneen matto

Lastenhuoneen maton metsästys on nyt vihdoin päättynyt. Etsin pitkään musta-valkokuvioista mattoa mutta etsinnän pyörteissä hautasin ajatuksen puhtaanvalkoisista yksityiskohdissa matossa ja päädyin siihen, että lastenhuoneeseen toimivin ratkaisu olisi musta-luonnonvalkoinen matto, joka olisi tahroille paljon armollisempi. Haussa oli puuvillamatto, tukeva ja mielellään hapsuton. Kooltaan vähintään sen 140×200. Sainkin sitten hyvän vinkin Kotoilu  Brick 100% puuvillamatosta ja sellainen meidän lastenhuoneessa nyt onkin.

 

DSC_0425%20rauharentola.jpg

 

DSC_0442%20rauharentola.jpg

 

DSC_0404%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Koska meidän lattia on varsin liukas ei oikastaan olekaan sellaista mattoa, jonka voisi laittaisi lattialle sellaisenaan vaan aina tarvitaan liukuestettä. Tämän maton alle valikoitui Jysmä Oy:n liukesteverkko, joka pitää maton paikallaan ja sen tuulettuva rakenne edistää ilman kiertoa. Varsin hyvä ominaisuus lastenhuoneessa, jossa lattialla ja maton päällä leikitään paljon. “Kuhkea” foam verkko tekee matosta ihanan pehmeän astua ja leikkiä.

 

DSC_0409%20rauharentola.jpg

 

DSC_0431%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Ja itseasiassa tuo lämmin luonnonvalkoinen tasapainottaa mukavasti huoneen vitivalkoisia elementtejä ja nivoo ne yhteen ei niin puhtaanvalkoisen sängyn kanssa. Millaisia mattoja teidän lastenhuoneista löytyy?

 

Alekoodi.

Koodilla ilmtoim94K Rauharentolan lukijat saavat ilmaiset toimituskulut Kärkkäinen.com verkkokaupasta, kun teet tilauksesi 15.8.2015 mennessä. Ilmaiset toimituskulut saat syöttämällä kyseisen koodin sille varattuun kohtaan ostoskorissa ja aktivoimalla sen. Eli nyt jos koskaan kannattaa tehdä isoja ja niitä pienempiäkin sisustushankintoja.

 

Lauantaita kaikille. Kiva, että olet täällä <3.

 

(Yhteistyössä Kärkkäinen.com)

 

 

5 kommenttia “Alekoodi & Lastenhuoneen matto

  1. Mattoasia on ollut meilläkin &quot;pinnalla&quot; 3,5v pojan huoneessa. Keltaisen maton päällä oli kokoajan pieni automatto. Lopulta ostimme ison automaton pojan mieliksi ja keltainen siirtyi uuteen leikkimökkiin. Tuo ei äidin silmää juuri miellytä ja mietin jos kompromissiksi ehdotan että kun tulee vieraita, niin vaihdamme nätin maton ja muulloin saisi automatto olla valmiina leikkeihin. Pitää varmaan lahjoa poika tähänkin ideaan. ?? Jospa yhdessä katsomme tuon Kärkkäisen valikoiman. ☺️

    1. Hih ;), tuo olisi kyllä hyvä kompromissi. Kannattaa kurkata, sieltä löytyy monta myös äidin silmää miellyttävää mattoa monessa eri koossa.

    1. Kiitos Hanna. Verho on ommeltu Eurokankaan Pony by Eero Aarnio kankaasta. Kangasta löytynee vieläkin joissakin väreissä Eurokankaan valikoimista. Kannatta kysellä. Mä tykkään kovasti tuosta raikkaan yksinkertaisesta kuosista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *