Mökkiniksit: Kahden pienen tytön mökki ja sänky

Tunnetteko sen tarinan, jossa rakennusmestarin piti rakentaa yhden vanhan naisen talo mutta talosta tulikin kahden pienen tytön talo? Niin kävi meilläkin ja siksi kaikki Olo-Onnelassa on pienen pientä, pienille tytöille sopivaa. Kerrossänkykin, joka on herättänyt erityisen paljon kyselyitä ja päätinkin tehdä siitä ihan oman postauksen ja samalla osallistun kutsuttana tällä kirjoituksella ja kuvilla nettirautakauppa www.taloon.comin blogikilpailuun http://mökkiniksit.fi.

 

DSC_0449%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0448%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Olo-Onnelan kerrossänky on kiinteä ja nukkumamitoiltaan se vastaa pinnasängyn kokoa. 100cm korkea sänky rakennettiin mökin rakennuksesta ylijääneistä laudoista. Sänkyjen pohjat ovat 50 mm Finnfoamia, jotka laitettiin pohjasäleikön päälle. Patjojen virkaa toimittaa vanhasta petauspatjasta leikatut palaset. Patjat ovat kooltaan n. 50x110cm. Ylä- ja alasängyn väliin jää tilaa n. 50cm ja alimmaisen sängynpohja on n. 24cm maasta. Sängyt sopivat hyvin n. 2-6-vuotiaille asukkaille. Tikkaat ovat kiinteät ja niin ikään ne rakennettiin ja maalattiin mökin ulkorakenteiden puutavaraa ja maaleja hyödyntäen.

 

DSC_0466%20rauharentola.jpg

 

DSC_0469%20rauharentola.jpg

 

DSC_0468%20rauharentola.jpg

 

Tänä kesänä yläsänkyyn rakennettiin turvalaidat pienintä vierailijaa varten. Turvalaitojen virkaa toimittaa vanhan pinnasänkyn laidat. Ne on helppo purkaa pois pienen Tarzanin kasvaessa.

 

DSC_0454%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kierrätetyistä ja jatkokäytetyistä tarvikkeista syntynyt mökinsisustus kaipaa enää terasilleen vartiotehtäviin Eero Aarnion Dino leikkikalustetta ja olisihan se ihanaa jos mökin pihamaalla voisi vaikka kasvattaa vihanneksia omiksi tarpeikseen Sun parvekekasvihuoneessa.

Meillä eletään pienten tyttöjen mökkiunelmaa, sillä syksyn tullen sisälle voi sytyttää seinäänkiinnitetyn roikkavalaisimen ja niin pimenevien iltojenkin yhteiset teehetket ovat valaistuja. Millainen on sinun mökkiunelmasi, iso tai pieni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *