Paperipussi

Mukavaa perjantai iltaa. Mä olin ihan unohtanut kuinka rankkaa shoppailukin voi olla, käy työstä. Meidän perheen miehet ja stereot ottivat tänä aamuna suunnaksi Naantalin ja Muumimaailman. Ja me suuntasimme nti F:n kanssa hetkeä myöhemmin isolle kirkolle viettämään äiti – tytär aikaa yhdessä shoppaillen. Ahkerana verkkoshoppailijana esimerkiksi  H&M home tuotteita tulee harvemmin ostettua myymälästä. Tällä kertaa suuntasimme kuitenkin myös sinne. Mukaan tarttui puuvillakankaisen pyykkipussin ja käsittelemättömien puunuppien lisäksi tämä hauska paperipussi, joka ei ole ainakaan minun silmiini osunut verkkokaupassa.

 

DSC_0489%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0482%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0478%20rauharentola.jpg

 

Mä iskin ensi töikseni kotiin tultuamme puisen viinilaatikon päällä majailevan ikivihreän pussiin ja käänsin vähän reunoja. Katsotaan keksinkö sille jotakin muuta käyttöä mutta ainakin tämän illan se saa olla tässä.

 

Mitäpä te pidätte tästä HM homen paperipussiversiosta?

 

2 kommenttia “Paperipussi

    1. Aino, HM home valikoimasta löytyy paljon kivoja sisustusjuttuja kohtuuhintaan. Mun lemppareita on pellava tuotteet. Shoppailu onnistuu kätevästi verkossa, ja siksi en juurikaan niitä myymälästä ole ostellut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *