Terästä.

Tuleeko meille koira? Kysyi mieheni, kun onnesta soikeana kiikutin kotiin uuden teräskulhon sunnuntaisen kirpparikierroksen jälkeen. Mä olen  totaalisen ihastunut teräsastioihin keittiössä. Mieheni taas ei vielä tiedä olevansa. Ajaton, yksinkertainen ja kestävä teräs. Tarvitseeko sitä enää muita perusteluja ollakaan?

 

DSC_0472%20rauharentola.jpg

 

DSC_0464%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0460%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisia fiiliksiä teräs sussa herättää? Ootko sä teräsmimmi?

 

Palataan iltapäivällä Sisuskauppa.com lahjakortti arvonnan voittajaan ja ehkäpä mulla on teille jotain muutakin mukavaa. Mutta sitä ennen ehdit vielä osallistumaan tuohon kyseiseen arvontaan. Se nimittäin päättyy klo.12.00.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *