Rauharentola arvostelee:Taiteile paperista -kirja

Origamit, kirigamit ja paperifiligraanit. Mulle oikeastaan tuttuja oli ainoastaan origamit ja niistäkin ne karvalakkimallit. Ne, joiden taitteluun pystyy lapsetkin. Uutuuskirja Taiteile paperista tähtiä, aurinkoja ja lumihiutaleita vie tämän paperitaiteen astetta pidemmälle. Kirjassa tehdään lumihiutaleita, tähtiä ja aurinkoja taittelemalla, leikkaamalla ja kihartamalla. Kirja esittelee varsin kattavasti 75 erillaista työtä, niihin tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Itse työn eteneminen vaiheesta toiseen esitetään kuvin ja sanoin.

 

DSC_0075%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0085%20rauharentola%20%282%29.jpg

 

Origamit ne helpoiksi luokitellutkin olivat mulle liian haasteelisia ja pitäydyn jatkossakin vielä hetken niissä karvalakkiversioissa, joihin tekin pääsette tutustumaan hiukan tuonnempana. Mutta kirigamimalleja taidan testata, jos ei vaikka lunta tänä talvena muutoin tulisikaan. Niin voimme sitten ainakin nauttia lumesta  kauniina kirigamihiutaleina ikkunoissa.

 

taiteile.jpg

Kuva: Moreeni kustannus

 

Suosittelen kirjaa jo aiheeseen hiukan perehtyneelle, joka haluaa syventää taitojaan juuri tähtien, aurinkojen ja lumihiutaleiden osalta. Moreeni kustannuksen kirjaa Taiteile paperista tähtiä, aurinkoja ja lumihiutaleita löytyy ainakin Askartelija.fi:n, Creativ Companyn ja Hobby Pointin valikoimasta.

 

Onko origamit,kirigamit ja paperifiligraanit sulle tuttuja?

 

( Kirja saatu arvosteltavaksi)

2 kommenttia “Rauharentola arvostelee:Taiteile paperista -kirja

  1. Hei<br />
    Ihastuin kovasti kauniiseen hyllyysi, olisiko mahdollista saada tietää mistä se on hankittu ja löytyisikö siitä jostain isompaa kuvaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *