DIY helpot origami kuuset

Olin jo ihan unohtaa, että lupasin teille aiemmin helpon origamiohjeen. Onneksi te olette kuitenkin aktiivisia ja muistutatte hajamielistä bloggaajaa. Joten tässäpä tämä nyt tulee. Mä pidän erityisesti näistä helpoista ja yksinkertaisista ohjeista, joita voi tehdä myös yhdessä lasten kanssa. Tämä origami kuusi jos mikä on sellainen. Kuusia voi käyttää melkein mihin tahansa. Niistä saisi söpön tiheän kuusinauhan, tai vaikkapa suuren suuren kuusimetsän lastenhuoneen seinälle. Ne sopivat hyvin myös korttiaskarteluun. Ja miksei niitä voisi ottaa myös osaksi jouluista kattausta.

 

DSC_0151%20rauharentola.jpg

 

 

ORIGAMI%20KUUSET%20Collage.jpg

 

DSC_0154%20rauharentola.jpg

 

DSC_0147%20%282%29%20rauharentola.jpg
Liimaa kuuset jonoksi ja kiinnitä päihin narut, saat hauskan kuusinauhan.

 

Taittelemisiin ja tunnelmallista ensimmäisen adventin iltaa <3.

Huomenna selviää, kuka saakaan antaa lahjaksi kenelle Iittalan 2 Kastehelmi kynttilälyhtyä.

2 kommenttia “DIY helpot origami kuuset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *