Black Friday – kotini mustat yksityiskohdat

Musta perjantai on jälleen täällä. Vai miksikä  tätä alkujaan amerikkalaista ostospäivää pitäisikään suomeksi kutsua. Mikäli joululahjahankinnat on vielä tekemättä niin tänään kannattaa  ahkerasti vierailla eri verkkokauppojen sivuilla ja miksei myös kivijalkamyymälöissäkin, tarjolla on varmasti hyviä aleja. Kannattaa kuitenkin olla toimissaan nopea, sillä tarjoukset ovat voimassa useimmissa kaupoissa vain päivän. Muutaman mustan tarjouksenkin bongasin ja siitä inspiroituneena päätin jakaa kanssanne jokusen mustan yksityiskohdan meidän kodistamme. Ehkä postauksen loppuun eksyy myös niitä kaikenkirjavia Black Fridayn shoppailuvinkkejä.

 

DSC_0132%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0312%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0331%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0339%20rauharentola.jpg

 

DSC_0334%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0353%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0356%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0143%20rauharentola.jpg

 

Kuvia katsellessa tulee sellainen fiilis, että just nyt on perjantai siivouksen aika mutta vielä ennen sitä kurkkaahan seuraavat tarjoukset. Taloon.com:ssa kaikki Eglo valaisimet -30% ja samoin Elfa säilytysjärjestelmät -30%. Mutta parhaat Taloon.com:in Black Friday tarjoukset näet täältä. Mä taidan ainakin käydä kurkkaamassa, sillä totta puhuakseni muutama kaappi tarvitsisi järjestelyä vielä ennen joulua.

 

Ja sitten vielä ne mustat tarjoukset. Mistä ne sitten löytyvät? Minäpä kerron teille.

Helsingin BoConcept Storessa Black Fridayta juhlistetaan -20% alennuksilla kaikista mustista huonekaluista. Tarjous voimassa vain 27.-28.11.

MaxPlay:ssä taasen saat kaikista mustista tuotteista -15% koodilla BLACK vain tänään 27.11. Valikoima pitää sisällään KG Designin ihania silikonisia tuotteita kuten pilvi tabletit ja säästölippaat, Pixistuffin Batman  seinäkoukkuja unohtamatta.

Nosh on alentanut mustien (ja vähän valkoistenkin) vaatteiden hintaa.

 

Uskalla olla musta ja kerro myös oma alevinkkisi.

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

2 kommenttia “Black Friday – kotini mustat yksityiskohdat

  1. Mä en ole jotenkin innostunut tästä BF:stä vaikkakin jenkeissä se oli tosi in!! Aika moni yritys kuitenkin lähtenyt mukaan…

    1. Totta yllättävän moni yritys Suomessakin on lähtenyt mukaan. En tiedä onko päivä myynnillisesti yhtään mitään muuta päivää vilkkaampi tai millainen se on esimerkiksi verrattuna isojen alejen alkamiseen. Mulla joululahjat on jo hankittuna, mutta jos hyvä tarjous osuu kohdalle voisin itselleni hankkia jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *