”Trones hack” ideoita

Moni ei ymmärrä mun Trones hehkutusta ollenkaan. Mutta musta se vaan on ehkä paras ikinä näkemäni säilytyskaluste. Kauniin yksinkertainen muotoilu, monikäyttöisyys, edullinen hinta, vie vähän tilaa ja mitä vielä?

Meillähän niitä löytyy sekä tuulikaapista että eteisen puolelta. Ja erityisesti tuon eteisen tornin päälle haluaisin puisen laskutason. Olen pyöritellyt mielessäni tammilankkua, koivuvaneria jotain puunväristä pientä yksityiskohtaa muutoin niin harmaaseen eteiseen. Oletko sä törmännyt kivaan Trones hack ideaan tai ehkäpä totetuttanut sellaisen itse. Hyvät vinkit ja ideat olisivat nyt erityisen tervetulleita.

 

DSC_0294%20rauharentola.jpg

 

DSC_0295%20rauharentola.jpg

 

DSC_0305%20%283%29.jpg

 

DSC_0299%20%282%29.jpg

 

DSC_0307%20%282%29.jpg

 

Vesi vei sen vähäisenkin lumen ja tänään on ollut äärimmäisen synkkä päivä. Kello käy vasta iltapäivän tunteja ja mä olisin valmis nukkumaan. Saavillinen kahvia saattaa pelastaa mut tästä.

Onneksi huomenna on taas uusi päivä <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *