Jysk lahjakortin voittaja + viisi joululahjavinkkiä

Nipistelevän kirpsakkaa pakkasaamua. Jysk 50 eur:n lahjakortin voittaja on nyt arvottu mutta vielä ennen kuin paljastan kuka arvonnan voittikaan vähän asiaa siitä mihin ja millaisiin joululahjoihin lahjakortin voisikaan käyttää. Kokosin kollaasin viidestä kivasta eri hintaluokan tuotteesta, jotka voisin pukinkonttiin Jyskistä poimia. Mitäpä mieltä sä olet näistä seuraavista?

 

jysk%20kollaasi.jpg
Kollaasin kuvat. Jysk

 

Ingvar koriin voisi sisälle sujauttaa vaikkapa ihanasti lämittävän torkkupeiton ja miksei sellainen sopisi myös säkkituolin kaveriksi. Akryylimaalit on taas jokaisen diy-intoilijan ykköstuote, eikä niitä voi koskaan olla liikaa.

 

Mutta sitten siihen arvonnan voittajaan. Arvontaan tuli osallistumisia huikeat 205 kappaletta ja random.org arpoi voittajaksi tällä kertaa SannaL:n.

” Tuo tektit-lyhty on puhdasta jouluihanuutta, sellaisen aion hankkia! Katsotaan suosiiko onni elämäni ekassa blogiarvonnassa 🙂 “

 

Onnea ihka ensimmäisen blogiarvonnan voitosta ja laitahan yhteystietosi tulemaan pika puoliin niin saadaan lahjakortti matkaan.

 

P.S. Facebookissa lähestytään 1000 tykkääjän rajaa. Lupaan avata vihdoin sen kaivatun instatilin, kunhan tuo tuhat täyttyy. Ei mitään kiirettä, ensi vuoden puolellakin ehtii ihan hyvin.

 

Yhteistyössä: Jysk Suomi

<!– TradeDoubler site verification 2790935 –>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *