Makuuhuoneen matot

Pelkistetty, yksinkertainen, vähäilmeinen, luonnollinen siinä muutama adjektiivi kuvaamaan tämänhetkistä sisustustyyliäni. Siksipä makuuhuoneen pyöreät karvamatot saivat lähteä ja tilalle halusin helppohoitoiset puuvillamatot. Pienoisen etsinnän jälkeen päädyin näihin vaaleanharmaavalkoraidallisiin mattoihin. Meiltä löytyy samaisia raitamattoja sekä stereoiden huoneesta että kaapista odottamassa pääsyä minimiehen huoneen lattialle. 70×140 kokoisissa puuvillamatoissa, on painetut raidat päällä ja alapuolella liukueste, eli ylimääräisiä verkkoja tai liukesteitä ei tarvita. Matot voi huoletta heittää pesukoneeseen ja pestä 30 asteen ohjelmalla. Stereoiden huoneen mattoa olen pessyt jo useampaan kertaan ja ainakin se on säilyttänyt värin ja kuosinsa erittäin hyvin.

 

DSC_0196%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0219%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0206%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0203%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0222%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Raitamatot tuovat kivaa raikkautta ja jykevyyttä muutoin pyöreiden ja pehmeiden muotojen täyttämään makuuhuoneseen.

 

Mukavaa sunnuntaipäivää.

6 kommenttia “Makuuhuoneen matot

    1. Kiitos Taru, nämä löytyy hm homen valikoimasta.Ainakin verkkokaupassa oli vielä näitä harmaita .hm.com -> home -> lastenhuone -> matot

  1. Heippa! <br />
    Sinulla on ihanat tikkaat! Oletko itsetehnyt ne, vai oletko hankkinut ne jostain? Jos olet itsetehnyt niin mitä lautaa olet käyttänyt?

    1. Kiitos J. Tikkaat on itsetehdyt ja pystypuut ovat höylättyä 45mm x 45mm käsittelemätöntä puuta, välipuut on tehty ylijäämäterassilaudasta ruskeaa kestopuuta 28 x 120 keskeltä halkaistuna. Pitkään mietin tikkaiden maalaamista mutta päädyin kuitenkin jättämään ne vähän rouheamman näköisiksi.

  2. Onpa kivan näköiset matot ja kiva yllätys että HM:n valikoimaa. Enpä olis uskonut siellä törmääväni tuommoisiin, täytyykin kiiruhtaa katsomaan vieläkö niitä sieltä löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *