Kohti Kevätmessuja ja blogikylää

Sain jo hyvissä ajoin ennen joulua mielenkiintoisen yhteydenoton ja vielä mielenkiintoisemman yhteistyötarjouksen, jonka hylkääminen olisi ollut silkkaa hulluutta. Niinpä  mä vastasin kyllä ja nyt sitä ollaan mukana suunnittelemassa ja sisustamassa Kevätmessujen OmaPihamessuille Puutarhauni-yleiskoristelualueella sijaitsevaan Blogikylään omaa kasvihuonetta. Jokainen mukana oleva bloggaaja sisustaa kasvihuoneensa omalla tyylillään ja voin kertoa, että luvassa on takuuvarmasti ainutlaatuisia ja keskenään ihan erilaisia tuotoksia. Sen lisäksi blogikylä tarjoaa konkreettisia esimerkkejä toteutettavaksi omalla pihalla, luojina minä ja kolme muuta mielenkiintoista bloggaajaa. Kasvihuoneiden sisustamisen lisäksi me bloggaajat järjestämme ohjelmaa mm. workshopien ja puheenvuorojen muodossa koko messujen ajan. Kaikki blogikylän tulevat asukkaat löydät muuten  täältä.

index.jpg

Kuten aina niin myös tässäkin projektissa yksinkertaisuus ja selkeys ovat tekemisen ja olemisen avainsanat. Tavoitteena on luoda Rauharentolan näköinen ja oloinen  diy- ideoin sisustettu kasvihuone.  Ja te lukijat pääsette seuraamaan tämän projektin etenemistä niin täällä blogissa kuin Instagraminkin puolella ja valmis tuotos on sitten tietenkin nähtävissä Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessuilla 7.-10.4.2016.

Bloggaajat_Tanja%20%282%29.jpg

Tästä se lähtee ja mä olen tästä projektista enemmän kuin innoissani, entäpä te?

Miltä kuulostaa?

Yhteistyössä: Messukeskus /OmaPiha 2016

Kuvat: Tanja Nieminen ja Sanna Salovuori

6 kommenttia “Kohti Kevätmessuja ja blogikylää

 1. Mahtavaa, tämä projekti kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Täytyy ehdottomasti tulla moikkaamaan ja tutustumaan tähän bloggaaja osastoon :)<br />
  <br />
  tuo huhtikuu on muutenkin niin inspiroivaa aikaa, että tässä jo muutenkin odottelen messuja!! Viime vuoden messut jäivät ainakin omaan mieleeni tosi kivana tapahtumana.

  1. Mä ainakin odotan tätä innolla, saa taas uudenlaista kokemusta. Totta, kevät kaiken kaikkiaan on niin ihanan inspiroivaa aikaa, nautitaan siitä.

  1. Kiitos &hearts;, sekin sopii. Mä olen nyt aktivoitunut noiden messujen suhteen, aina jää jotain kivaa takataskuun.

 2. Voi ihana mikä mahdollisuus päästä näyttämään omaa osaamistaan. Kyllä olet onnen myyrä vai pitäisikö sanoa puutarhuri 😀

  1. Puutarhurin vikaa musta löytyy melkoisen vähän mutta onneksi takana on ammattitaitoista porukkaa, joten mä keskityn suosiolla siihen kasvihuoneen stailaamiseen. Kiitos, tämä on kyllä mahtava tilaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *