dyh.com & NORR11

En ole aiemmin tainnutkaan mainita ihastuksestani tanskalais-saksalaisen NORR11-sisustuskaupan tuotteisiin. Olen monesti käynyt  ihailemassa huonekaluja ja sisustustuottteita yrityksen showroomilla Tallinnassa ja nyt ajattelin vinkata kaltaisilleni sisustusintoilijoille, että heidän tuotteittaan saa myös Design Your Home verkkokaupasta. NORR11 lisäksi tämä verkkokauppa pitää sisällään monta muutakin ihanaa merkkiä, joten kannattaa ehdottomasti kurkata jos et ole vielä niin tehnyt.

 

NORR11.jpg

 

Dyhin sivuilla pääset muuten kokeilemaan Room Plannerin avulla miltä valitsemasi huonekalut näyttäisivät juuri sinun kotonasi. Suunnittele unelmiesi koti, inspiroidu ja tee varmat ostokset. Tämä jos mikä on verkkoshoppailun luksusta.

 

VINKKI: Koodilla HOMEGIFT5 DYH – Design Your Home- Alennus 5% kaikista tuotteista helmikuun ajan.

 

Mukavaa maanantai-iltaa.

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *