Kohti kevätmessuja vol. 2: Punainen kasvihuone

Kevätmessut lähestyvät hurjaa vauhtia ja suunnitelmatkin tarkentuvat pikkuhiljaa. Vielä ennen messuja tutustutan teidät yhteistyökumppaneihini, joita ilman monen jutun toteuttaminen olisi lähes mahdotonta. Mutta sitä ennen pieni sneak and peek siitä mitä tuleman pitää. Yksi pieni osa kasvihuoneen sisustusta mutta samalla melkoisen paljastava. Se millaisen stailauksen osa nämä minimiehen paloasemasängyn rakennusjätteestä syntyneet tarjottimet ovat selviää Helsingin messukeskuksessa 7.-10.4 järjestettävillä Kevätmessuilla. Kevätmessut on kaIken kaikkiaan viisien eri messujen kokonaisuus; OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Kasapäin vinkkejä ja ohjeita niin asumiseen, remontoitiin, pihapiiriin, sisustamiseen kuin rakentamiseenkin.

 

DSC_0325%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0314%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0327%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Koska mulla on tunnetusti äärimmäisen huono arpaonni, arvonnassa mulle lankesi punainen kasvihuone. Apua punainen, eli liikutaan ehdottomasti oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Onneksi Tanjan osaavalla avustuksella saan ehkä tämän haastavan värin käännettyä voitokseni. Kasvillisuuden suhteen liikutaan stailauksen kanssa samoilla linjoilla, vähemmän on ehdottomasti enemmän ja yksinkertaisuus jatkuu kasvihuoneen ulkopuolelta aina sisätiloihin asti. Voisitko Rauharentolan olevan edes jotain muuta?

 

kasvihuone_picolo_punainen-1024x1024.jpg
Kivikangas Piccolo

 

Oletko sinä tulossa messuille?

Itse olen paikalla jokaisena messupäivänä ja messuviikonlopulle on tiedossa muutama workshopikin, helppoja diy-ideoita Rauharentolan tapaan keväiseen/kesäiseen pihaan ja puutarhaan.

 

Aikaisemman postauksen aiheesta löydät täältä.

 

Nyt sunnuntai-illan lettukestit kera punaisten mansikoiden.

 

 

(Yhteistyössä: Messukeskus/Kevätmessut 2016)

2 kommenttia “Kohti kevätmessuja vol. 2: Punainen kasvihuone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *