Lego storage + alevinkki

Viikonlopun jälkeistä lelukaaosta järjestellessäni tulin siihen tulokseen, että meillä jo pitkään lastenhuoneen piensäilytysjärjestelmänä toimineet Lego säilytyslaatikot kaipaavat  ehdottomasti lisäosia. Mustan ja valkoisen kaveriksi hiukan harmaata tai ehkäpä jopa keltaista. Ja koska törmäsin hyvään aleen, ajattelin vinkata siitä teillekin. Finnish Design Shopissa myydään nimittäin Lego säilytyslaatikot kampanja hintaan -20% tämän kuun loppuun saakka.

 

DSC_0335%20%282%29.jpg

 

DSC_0333%20%282%29.jpg

 

Nämä pinottavat laatikot kätkevät sisälleen yllättävän paljon tavaraa.Sen lisäksi ne näyttävät hyvältä ja niitä voi aivan hyvin käyttää osana leikkiä niin pöytinä kuin tuoleinakin. Onpa meillä Lego säilytyslaatikko toiminut niin veneenä kuin rekenäkin.

 

DSC_0338%20%282%29.jpg

 

DSC_0328%20%283%29.jpg

 

Millaisia piensäilyttimiä teidän lastenhuoneista löytyy?

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 kommenttia “Lego storage + alevinkki

  1. Meillä on myös nuo Legon laatikot käytössä ja tykkään kovasti. Pitäisi käyttää tuo alennus ja hankkia lisää laatikoita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *