DIY pääsiäiskranssi

Askartelu ja Pääsiäinen kuuluvat yhteen, eikö? Pääsiäismunat, puput ja tiput virpomisoksia unohtamatta. Vaikka meillä ei koskaan voida puhua mistään koristepaljoudesta niin pyrin silti askartelemaan yhdessä lasten kanssa joka vuosi jotain uutta, omaan tyyliimme sopivia yksinkertaisia koristeita. Tänä vuonna törmäsin Pinterestissä aivan ihastuttavaan pääsiäismunakranssiin, jonka ohjetta sitten hiukan muuntelin. Tätä askartelua varten tarvitset munia (joko tyhjäksipuhallettuja kananmunia, massa- tai styroxmunia tai muovimunia), puuhelmiä, metallilankaa ja nauhaa ripustukseen.

DSC_0384%20%283%29%20rauharentola.jpg

Käyttämissäni munissa toisessa päässä oli kohta, johon sai painettua reiän mutta toiseen päähän porailtiin reiät pujottelua varten. Pujottele munat ja puuhelmet metallilankaan haluamasi kokoiseksi ympyräksi. Sulje ympyrä pyörittelemällä päät rautalankaympyrän ympärille. Tee kranssille nauha ripustamista varten. Mä käytin tässä vanhaa vyönpätkää, jonka sitten liimasin kuumaliimalla yläpäästään kiinni. Ripustus onnistuu hyvin jo valmiiksi vyössä olla rei’istä.

DSC_0398%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0402%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0397%20%282%29%20rauharentola.jpg

Tänään laitetaan lasten kanssa pääsiäisohra itämään ja perjantaille on luvassa hauska diy vinkki sunnuntain virpojia varten.

Pysykäähän kanavalla ja aurinkoista keskiviikkopäivää.

(Yhteistyössä: Kotopirkot ja Creativ company)

8 kommenttia “DIY pääsiäiskranssi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *