DIY Suklaalusikoita virpojille

Tämä keittiöaskertelu mielletään usein pieneksi ystävien kesken annettavaksi jouluherkuksi mutta vähän ohjetta muuttamalla siitä saa raikkaan ja makean keväisen yllätyksen vaikkapa sunnuntaina oveen kolkutteleville virpojille. Tätä varten tarvitset värikkäitä kertakäyttölusikoita, valkoista suklaata ja aurinkoströsseleitä.

 

DSC_0427%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Sulata suklaa ja lusikoi sitä pieni määrä kertakäyttölusikan kuppiosaan. Älä täytä lusikkaa liian täyteen jottei suklaa valu reunojen yli. Ripottele päälle strösseleitä ja laita jääkaappiin kovettumaan. Kiepauta sellofaania jokaisen lusikan ympärille suojamaan suklaata.

 

DSC_0420%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0425%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Suklaalusikan voi halutessaan sekoitella vaikkapa lämpöiseen kaakaoon tai miksei nauttia se ihan vaan suoraan lusikasta.

 

Aurinkoista viikonloppua.
Joko teillä odotellaan kovasti virpojia?

 

(Lusikat saatu osana blogiyhteistyötä / www.juhlahumua.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *