Arvonta & Lupaus kesästä Yankee Candle Summer Peach

Kevät on täynnä ihania tuoksuja ja tuttuun tapaan mä olen saanut taas valita suosikkini Sisustuskauppa.comin Yankee Candle valikoimasta. Ihanan hedelmäinen ja makea tuoksu Summer Peach lumosi mut täysin. True to life -tuoksu on hehkuvan kypsän persikkainen ja se kätkee sisälleen lupauksen kesästä. Kauniin korallin värisenä hehkuvan kynttilän sävy sopii täydellisesti kevään ja kesän ikimuistoisiin hetkiin.

 

DSC_0061%20%282%29.jpg

 

DSC_0060%20%282%29.jpg

 

DSC_0055%20%282%29.jpg

 

DSC_0057%20%282%29.jpg

 

Amerikkalaisen Yankee Candlen valikoimasta löytyy runsaasti tuoksukynttilöitä ja muita kodin tuoksutuotteita kuten huonetuoksuja. Tuotemerkin kynttilät valmistetaan laadukkaasta parafiinivahasta ja runsaasta määrästä tuoksuöljyjä, joiden ansiosta Yankee Candle-kynttilät palavat pitkään ja tasaisesti. Kynttilät pakataan lasiastioihin ja kynttilöiden sydämet valmistetaan 100-prosenttisesti puuvillasta.

 

DSC_0050%20%282%29.jpg

 

Kerro mikä on sinun Yankee Candle suosikkituoksusi?

Vastanneiden kesken arvotaan 20€:n lahjakortti Sisustuskauppa.com verkkokauppaan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 19.4.2016 klo. 23.59. Mikäli Yankee Candle  ei ole sinulle entuudestaan tuttu niin tuoksuvalikoiman löydät täältä.

 

 

Yhteistyössä:Sisustuskauppa.com

 

 

 

 

72 kommenttia “Arvonta & Lupaus kesästä Yankee Candle Summer Peach

  1. No höh,minun piti kokeilla näitä kynttilöitä jo vuosi sitten,mutta se unohtui kokonaan:S…<br />
    Tuo peach kuulostaa kieltämättä ihanalle,olen suuri hedelmäisten tuoksujen ystävä.Sweet Strawberry ja Granny Smith apple olisi varmasti myös herkullisia tuoksuja:)

  2. Tykkään yleensä capuccinon tuoksuisista kynttilöistä mutta vois olle kesäisempi vaihtoehto tuo Summer Peach -tuoksu.<br />
    Mukana arvonnassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *