Valmistaudu kesään kumisaappailla

Pitkäaikaisennusteet lupaavat tulevastikin kesästä viileää ja sateista ja, kun katsoo ulos ikkunasta niin taitaa tämä kevätkin olla sellainen. Crocsin verkkokaupassa alkoi mid season sale ja mä bongasin sieltä heti mm. Crocband™ Jaunt Women’s Bootsit alehintaan. Mikäli aurinko kuitenkin näyttäytyy edes hetkittäin myös Women’s Duet Busy Day Skimmereille saattaisi olla myös käyttöä. Jälkimmäisistä olen kuullun vain pelkkää hyvää. Nämä kiireisille äideille suunnitellut jalkoja hellivät kengät ovat joustavan päällisen ansiosta helppo pukea ja ne istuvat hyvin jalkaan. Niillä jos millä jaksaa koko päivän.

 

Untitled.jpg

 

Vinkki:

Alennuskoodilla RauharentolaCrocs25 saat 25% alennusta kaikista (myös jo alennetuista) tuotteista Crocsin verkkokaupasta.

Koodi on voimassa 30.4.2016 saakka.

 

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *