Kuormalavat ja kevään kuumin DIY -skaba

Kesä ja kuormalavat tulee. Kuormalavat on varastanut paikan monen diy-sisustajan sydämestä mutta tiesitkö, että kuormalavoja uusia ja vanhoja saa ostaa Lassila & Tikaonjan Kuormalavakeskuksesta Järvenpäästä? Kuormalavakeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vanhan Lahdentien kupeessa. Isot kuormalavapinot näkyvät tielle niin, ettei eksymisen vaaraa oikeastaan ole. Kuormalavakeskuksessa asioidessa on tärkeä muistaa, että siellä ei saa lähteä seikkailemaan lavapinojen keskelle omin päin, vaan asiakkaan on suunnattava kohti toimistoa, jossa henkilökunta ottaa toiveet ja tilaukset vastaan. Kesäaikaan keskuksen aukioloaikoja on laajennettu, jotta sinne ehtii myös työpäivän jälkeen. Keskus on avoinna 12.5 – 30.6.2016 välisenä aikana torstaisin klo 8-19 muutoin keskus palvelee arkisin 8.00-16.30.

 

kuormalavat1.jpg

 

kuormalavat2.jpg

 

kuormalavat3.jpg

 

kuormalavat4.jpg

 

kuormalavat5.jpg
Kuvat: Terhi Leiniö

 

Instassa ja Facebookissa käynnistyy näillä näppäimillä tämän kevään kuumin DIY -kisa. Lataa Instagramiin hahstagilla #lavaskaba kuva jostakin itsetekemästäsi kierrätyshenkisestä huonekalusta, käyttöesineestä tai vaikkapa tilataideteoksesta.  Teoksen muodolla ei ole väliä. Pääasia, että olet tehnyt sen itse ja siinä on käytetty ainakin osittain kierrätysmateriaaleja. Voit myös osallistua kilpailuun Facebookin kautta lähettämällä kuvasi yksityisviestillä Lassila & Tikanojalle. Yksityisviestinä lähetetyt kuvat julkaistaan lavaskaba -albumissa Facebookissa.  Kilpailun voittaja julkaistaan 22.5.2016 Lassila & Tikanojan sivuilla ja täällä blogissa. Samalla näette mun kuormalava-teokseni ja ohjeet sellaisen valmistukseen tietenkin. Ja niin palkintona tässä kisassa on kuormalavoja kotiinkuljetuksella, kuinkas muutenkaan. Kilpailun tarkemmat ohjeet ja säännöt löydät täältä.

 

Jos sinä voittasit kisan niin mitäpä kuormalavoista syntyisi?

 

Yhteistyössä: Lassila & Tikanoja Oyj

lt.jpg

 

 

4 kommenttia “Kuormalavat ja kevään kuumin DIY -skaba

  1. En tiennytkään että jäkessä on tuollainen! 🙂 parvekkeelle pitäisi tehdä pöytä ja ajattelin just kuormalavan avulla tehdä 🙂

  2. Mun on ihan pakko osallistua! Mä olen haaveillut pidempään jo kuormalavajutuista, sänkyä olin vuosi sitten kovalla tohinalla jo hankkimassa, mutta sitten tuli mutkia matkaan. Samoin tahtoisin lavoista tehdyn sohvan/vastaavan terassille. Kuormalavoille ja kuljetukselle olisi kyllä tarvetta, eli täytyypä tässä piakkoin laitella kuvaa mukaan lavaskabaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *