Arpaonnellinen ja alekoodi Sisustuskauppa.comiin

Sisustuskauppa.comin 20 eur:n lahjakortti on nyt vihdoin arvottu ja arpaonnellisen tittelin sai tällä kertaa Soili / DM kommentillaan ”Ihania kaikki ♥. …hmmm Moonlight. 🙂 ”. Onnea Soili, ja laitahan yhteystietosi minulle sähköpostilla tulemaan.

 

Collage%20yankee%20Rauharentola.jpg

 

Lohdutuspalkintona jaan vielä kaikille arvontaan osallistuneille alekoodin, jolla saat 25% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Sisustuskauppa.comin verkkokaupasta. Koodi RAUHA16 on voimassa 22.5.2016 asti. Tehkäähän hyviä ostoksia.

 

 

Yhteistyössä: Sisustuskauppa.com

2 kommenttia “Arpaonnellinen ja alekoodi Sisustuskauppa.comiin

  1. 🙂 Minkäkö? Oikeasti? – – – Kivaaaa!!! 🙂 Laitoin sulle äsken s-postia. :)<br />
    Kiitos tuhannesti &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *