Valkoinen nojatuoli

Olen jo pitkään haaveillut valkoisesta nojatuolista, joka raikastaisi olohuoneemme ilmettä. Ja haaveilujeni keskellä tiedostanut valkoisen värin haasteellisuuden meidän taloudessamme. Mutta kuin sattumalta meille tarjoutui tilaisuus ostaa valkoinen nojatuoli ystäväni miehen toimistosta poistettavien huonekalujen joukosta.Olkoon tämä siis kokeilukappale.

Jo yhden valkoisen tuolin vaikutus on lähes maaginen, se oikein hehkuu raikkautta. Ja, kun sen rinnalla on lämpöä ja kodikuutta henkivä vanha konjakin värinen kaappi niin valkoiseen usein rinnastettava kliinisyys on tipotiessään. Oikeastaan noiden kahden liitto aika vahva, nojatuoli pelkistettyine linjoineen sopii jo elämää nähneen kaappivanhuksen rinnalle täydentämään toinen toistaan. Vai mitä mieltä olet?

DSC_0054%20%283%29%20rauharentola.jpg

DSC_0057%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0071%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0058%20%282%29%20rauharentola.jpg

Uuden ja vanhan tyylilajin yhdisteleminen ei aina ole ihan helppoa ja hutiratkaisujakin syntyy. Rohkeasti kokeilemalla saa kuitenkin aikaan kodikasta kerroksellisuutta, joka kestää niin aikaa kuin trendien muutoksiakin. Halutessaan joku kohta kodissa on aina muodissa.

P.S. Tuoli saapui eilen illalla ja ehdin siitä jo yhdet punajuurisalaattitahrat pyyhkimään. Mutta mä en luovuta, onneksi on verhoilunpuhdistusvaahtoa. Sitä itseasiassa lähdenkin tästä suihkuttamaan muutamaan tuolikauppaan kuuluneeseen tahraan.

Kepeää keskiviikkoa ja tervetuloa te kaikki uudet lukijat.
Toivottavasti tuotte mukananne iloa ja inspiraatiota.

13 kommenttia “Valkoinen nojatuoli

    1. Kiitos. Kuin myös, vaikka siinä on omat haasteensa mutta jännää ja mielenkiintoista se on. Kerroksellisuus on mun juttu, ehdottomasti.

  1. Kivan yksinkertainen ja raikas, ja sopii kyllä erinomaisesti tuon kaapin kaveriksi. 🙂

  2. Kyllä sopii tuoli hienosti teille! Jos pelkäät tahrojen jostain (heh heh) tarttuvan, niin sumuta tuoli tekstiilin suoja-aineella. Sitten on helppo puhdistaa jos jotain tulee.

  3. Onpas kauniin mallinen tuoli. Keventää kivasti tuota kaappia. Oliko niitä siis tulossa lisääkin kun tämä oli harjoituskappale vai viittasitko ylipäätään valkoiseen huonekaluun?

    1. Eikös olekin. Puhuin yleisesti valkoisista huonekaluista mutta ajatus useammasta samankaltaisesta ei ole myöskään poissuljettu. Mutta tosin silloin sijoittaisin toisen muualle kuin olohuoneeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *