DIY wallart

Eilen jo instassa vilauttelinkin uutta tuotostani mutta tässä siitä vähän lisää. Nimittäin jokin aika sitten, äitini pysähtyi toviksi seisomaan eteisen Trones hyllykön eteen meillä vieraillessaan. Pitkään valkoista seinää ja lähes tyhjää hyllynpäällistä katseltuaan, hän totesi sen näyttävän jotenkin liian tyhjältä. Tein itse saman hetkeä myöhemmin ja totesin hänen olleen oikeassa mutta inspiraation löytyminen kesti vähän kauemmin. Eilen sitten sain idean. Otin aikaisemmin maalaamiani vanerilasinalusia ja tarjottimen, jotka sitten asettelin seinälle hyllykön yläpuolelle.

 

DSC_0273%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0263%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0268%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0259%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Vanerikiekot on maalattu akryylimaaleilla kolmeen kertaan tasaisen väripinnan aikaansaamiseksi. Kiinnittelin kiekot seinään kaksipuoleisella teipillä, joka ei ehkä ole ihan paras vaihtoehto mutta en muutakaan ensihätään keksinyt.

 

DSC_0264%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0266%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Lopputulos on meidän värimaailmaan täydellisesti sopiva kauniin yksinkertainen kokonaisuus ja ainakin mä itse tykkään siitä kovasti.

 

Raikasta tiistaipäivää juuri sinulle <3.

10 kommenttia “DIY wallart

  1. Näyttää tosi hyvälle ja sopisi meillekin kotiin tosi kivasti. Mistä tuommoisia vanerikiekkoja saa ostettua? 🙂

    1. Kiitos Ellen. Nämä vanerikiekot on hyödynnetty erään toisen projektin jätteestä. Mutta ihan vanerilevyyn ympyröitä poraamalla niitä saa tehtyä.

  2. Loistava idea! Yksinkertaisen nerokas! Jäin pohtimaan millaisen efektin saisi jos maalaisi myös nuo kyljet, tosin tuo kerroksellisuus niissä on kyllä myös kaunis.

    1. Kiitos Tiuku. Mä rakastan juuri tuota vanerin kerroksellisuutta, enkä siksi halunnut lähteä peittämään sitä. Mutta toki kyljet voi halutessaan myös maalata jos sellainen istuu omaan tyyliin paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *