Arvonta & Kevään ja kesän ykkösasuste

Yhteistyössä: Silverjungle

Mun tämänkin kevään ja kesän ykkösasuste on ehdottomasti tuubihuivi. Raikas Silverjungle valko-keltaraitainen trikootuubi tuo kivasti väriä muutoin kovin mustavalkoiseen värimaailmaani. Tuubi toimii sekä  rennosti kaulan ympäri kieritettynä mutta myös pashminan tapaan kevyesti harteille heitettynä viileinä iltoina. Se kulkee mukavasti kassissa ja on aina käyttövalmiina.

DSC_0241%20%282%29%20rauharentola.jpg

ARVONTA

Linkitä suosikkituotteesi Silverjungle verkkokaupasta tämän postauksen kommenttikenttään ja voit voittaa sen omaksesi. Lisäarvat saat, kun tykkäät Silverjunglesta ja Rauharentolasta Facebookissa ja kerrot siitä kommentissasi. Arvonta pyörähtää käyntiin nyt ja päättyy sunnuntaina 22.5.2016 klo. 23.59.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

DSC_0231%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0240%20%282%29%20rauharentola%202.jp

Onnea arvontaan ja sateesta huolimatta ihanaa alkanutta viikkoa.

(Yhteistyössä: Silverjungle / tuote saatu osana yhteistyötä)

111 kommenttia “Arvonta & Kevään ja kesän ykkösasuste

  1. Apua! SIlverjunglen sivut ei toimi! Ei ainakaan minun koneellani. 🙁 Suosikkituote on kuitenkin tiedossa, sellaiset kuviolliset jogapantsit aikuisille.

  2. Löytyisi vaikka mitä kivaa lapsille ja itselle. Mutta koska sitä aina ostaa lapsille jotain, niin josko kävisi tuuri ja voittaisi itselle. <br />
    <br />
    <a rel="external nofollow" href="http://kauppa.silverjungle.fi/maxipaita-vetoketjulla-keltvalk-p-2106.html&quot; target="_blank">http://kauppa.silverjungle.fi/maxipaita-vetoketjulla-keltvalk-p-2106.html</a&gt; <br />
    <br />
    Maxipaidalla luultavasi onnistuu imetyskin, ei tarvitse jättää kaappiin odottelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *